Pages

Memaparkan catatan dengan label Beg. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Beg. Papar semua catatan

Sabtu, 21 Oktober 2017

DIY Sarung Beg Lenovo Tab 7


Dari hari ke hari mencari ilham untuk menjahit beg untuk Lenovo Tab 7.
Ni hasilnya. Dari seluar jeans yang terpakai dengan poket kemeja jeans. 
Perghhh cun kan... tak salah memuji utk diri sendiri๐Ÿ˜‰




Jumaat, 22 September 2017

Beg Untuk Tablet Lenovo


Wah.....cikgu cikgi dapat tablet LENOVO free. So... ada yg minat utk buat sarung tak? Ni mama try jahit 1 beg utk Tablet Lenovo sampai patah patah jarum mama. Nampak gaya nya..tak jadi le ambil order. Just boleh jahit guna kain nipis je. Bagi yg nak guna lain jeans...minta maaf sangat sangat...

Ni contohnye. Mama terpaksa siap kan nya guna jahitan tangan. Redha jele....luar cantik...tp dalam...alahai..... 


Isnin, 4 September 2017

D.I.Y. Beg Dari Jeans Terpakai


Ni hasil hari Ahad ritu. D.I.Y. beg dari Jeans terpakai. Simple tapi nampak elegant๐Ÿ˜‚


Sarapan pagi di Atan D'Corner Hutan Melintang. Disini le kami plan utk lepak dirumah mama utk hasilkn beg dari kain jeans terpakai....

BFF mama. Sayang korang ketat ketat. Semoga hubungan kita kekal hingga ke hujung nyawa. 

Ni mesin mama... rasa puas hati bila dapat miliki keduanye sekali. Mesin jahit lurus dan mesin jahit tepi....

Bilik jahutan berkobgsi dengan stor. Macam ni le rupanya. Dah tak tahu mcm mana nk kemas.. sesiapa yg ada cadangan boleh share dengan mama ye๐Ÿ˜‰


Masa utk menjahit tepi....

Tag nama sgt le penting...ehehe


ni yg dah siap.. tp belum di tacap tacap lagi

Cantik tak?? Ada yg nak komen tak???

Ni hasil bersama... lain kali kita lepak utk jahit baju pula ye๐Ÿ˜

Selasa, 4 April 2017

Beg Kalis Air

Just nak share😀

Happy sangat sangat dengan adik sekolah. Stok Beg Kalis Ais kali ni sampai tak banyak. Color pon tak banyak pilihan. Almaklum le.. orang yang pos beg ke kampung tu anak dia demam. So...mama kekeringan stok.

Adik adik sekolah ramai dah bertanya. Kak Fza... beg viral dah sampai ke? Bila sampai ye.... nak tahu....

Bila sampai je... tak nak upload ke blog atau facebook. Bukan apa... sebab beg nya terhad je.... yang bagus adik adik ni... depa dah standby duit. Tak reti hutang atau minta kurang harga...tak kisah le mereka bayar dengan duit seringit seringit.... depa iklas membeli...dan  mama iklas menjual. Seronok pon ada😉

Khamis, 23 Mac 2017

Beg Kalis Air @ Quechua


Ini pasalnya malas terjebak. Bila dah terjebak rasa tak menang tangan. Ramai yang order.. asal order 1 tapi bila cod tambah lagi... Untuk order boleh wasap 0125032978 ye

Beg Kalis Air
Beg Quechua
Hiking Beg
Beg Travel
10 Liter
Sangat sesuai dipakai untuk aktiviti bebas atau ringan





Rabu, 15 Mac 2017

Beg Kalis Air atau QUECHUA



Beg Kalis Air atau Quechua
Tahan lasak
Kuantiti 10liter air
Sesuai sangat sangat untuk pergi tuisyen atau aktiviti riadah
Sesuai untuk kanak kanak prasekolah
Untuk order wasap 0125032978 (sapa booking cepat dia yang dapat dulu)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...