Pages

Memaparkan catatan dengan label Testimoni ESP. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Testimoni ESP. Papar semua catatan

Khamis, 6 April 2017

Set Kecantikan Shaklee Yang Pasti Kulit Jadi Flawless


Fungsi setiap vitamin yang dicadangkan dalam Set Kecantikan Shaklee:


B-Complex

Bersifat anti stress dan membantu melindungi kulit dari pancaran matahari. Salah satu punca kulit kusam adalah terlalu banyak terdedah pada matahari. Lebih B-Complex diperlukan oleh orang yang terdedah kepada matahari kerana B-Complex berfungsi sebagai pewarna kulit (melanin) yang rosak. B-Complex juga membantu melancarkan perjalanan darah untuk kesan kulit lebih muda dan glowing/berseri.


Vitamin E Complex

1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit muka dan seluruh tubuh dari dalam. Vitamin E juga dapat menghilangkan parut dan jeragat dari dalam struktur kulit, bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.


Sustained Release Vita C Plus

Vitamin C dapat membantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut) dan mencerahkan kulit. Ia juga merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit secara semulajadi, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit. Vitamin C amat terkenal dan sebati sebagai regim kecantikan sejak dahulu lagi. Pengambilan Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menghalang pembentukan pigmentasi yang merupakan penyebab utama kepada jeragat pada kulit.


Energizing Soy Protein (ESP)

Protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut. ESP mengandungi asid amino yang penting untuk membina kuku, otot, rambut, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semual sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mengembalikan kulit yang cerah dan kepejalan otot, mengurangkan pigmentasi dan mengurangkan kesan parut. Pengambilan ESP yang kerap adalah kunci kepada awet muda.



Selasa, 4 April 2017

Testimoni Selepas Consume Shaklee

Nak share⤵⤵⤵⤵

SEBELUM

⬇⬇⬇⬇

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

SELEPAS

⬇⬇⬇⬇

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!👏👏

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..😂

Sabtu, 1 April 2017

Testimoni Muka Cantik Berseri Dan Toner Sekata


Muka berseri2, toner sekata....
Inginkan muka cantik berseri dan glowing glowing??? Anda boleh le try set di bawah


⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Testimoni

- ESP
- COLLAGEN
- CAROTOMAX
- VIT C
- EYE TREATMENT


InshaAllah.... pasti anda cantik berseri

Raya nak dekat... pakat pakat le order untuk kelihatan cantik berseri dihari raya nanti☺

Rabu, 8 Mac 2017

Esp Esp Esp Hot Seller☺


PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..
UNTUK KURUS- ESP mengawal selera makan..
UNTUK PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
UNTUK TAMBAH SUSU BADAN-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
UNTUK CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
UNTUK SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
UNTUK IBU HAMIL- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby
NAK HAMIL- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga.

Sabtu, 14 Februari 2015

#Testimoni - Koleksi Testimoni Kulit Cantik Cerah

Testimoni (1)
Cantik tak kak ton?? Jangan jeles ye kawan2 bila lihat orang lain #CANTIK. #TestimoniEsp.. perubahan yang POSITIF bila wajah kelihatan cerah hanya KONSISTEN dengan ESP...



Testimoni (2)

Kulit Cantik Cerah dengan Vitamin E & C




Ahad, 6 Julai 2014

Esp dan Meal Shake denganTestimoninya



TESTIMONI

dapat respon dari cust.. dia minum Esp+Meal Shake.. sistem pembuangan dia jadi lancar.. perut nya selesa.. bagi baby nyusu pon tak penat seperti selalu.. selain dr minum Esp+Meal Shake.. dia ada makan Lecithin+Alfalfa+Herblax.. tak mustahil lah kalau sistem pembuangan dia menjadi lancar... malah dia bertenaga untuk berpuasa sambil nyusu kan baby... dah jadi hidangan utk family pula... hubby nya dr tak suka, 1 kali try... terus sukakannya...tak rugi beli.. sbb sedap..



Ahad, 8 Jun 2014

Testimoni - Cadangan Set Kurus & Kecantikan








Semuanya Bermula dengan SHAKLEE... Kenal Shaklee... Amalkan Shaklee.. tak pernah menyesal... nak tahu rahsianya... boleh pm/whatsapp saya...

Mummy Adam Mukhriz Goh Cahaya Mata yg Cun Melecun... Anda jgn lihat je... cuba lakukan perubahan... dah KURUS mesti HAPPY kan... Raya nak dekat dah... mesti nak tampil menarik pada Hari Raya nanti...


#Cadangan Set Kurus - Lecithin & Herb-lax

#Cadangan Set Kecantikan - Vitamin E & Esp



Sabtu, 24 Mei 2014

Testimoni Shaklee - Kurus Lansing Bila Amalkan Produk Shaklee


Ramai yang bertanyakan saya.. mcm mana boleh kurus lepas bersalin?? Lepas bersalin.. badan naik mcm di pam2.. sekarang dah kembali ramping mcm dedulu kala...

Nilah produk shaklee yang saya amalkan hingga sekarang.... 

☞Lecithin : sebagai pembakar lemak.. 
☆ bila kita makan.. lemak bkumpul...dengan lecithin kita tak perlu risau...

☞Herb-lax : sebagai detox... 
☆ biar dia menolong cuci usus kita... tahu tak.. kalau usus kita tersumbat.. tak mustahil kita kan kena kanser usus... 

☆ selain itu herba-lax membantu kita mengurangkan sembelit... lepas mkn herb-lax...sistem pembuangan kita kn jadi mudah/lawas... 

☞Esp : memberi tenaga
☆ dengan esp... anda akan rasa kenyang.. dah kenyang... mcm2 boleh buat... time ambil lunch atau dinner.. anda tak kan nak makan byk...sbb dh kenyang

☞Herbal blend : mengurangkan selulit, kempiskan perut yg buncit
☆ sapu je kat mana2 yg gedeber atau buncit.. in sha Allah... perut atau kulit anda akan cantik.. 


🔴Ini lah hasilnya bila kita konsisten terhadap pengambilan produk Shaklee. Kena teruskan untuk kurus langsing berpanjangan.

Gambar Terkini 4/5/2014.
Masa ini Adam dah pon 1 tahun 4 bulan



Diet vs ESP Shaklee



Penangan Esp...Kita Mampu mengubah nya... mula tak suka rasa esp... tapi.. sekarang... rasa suke sgt2... Menu pagi... esp+susu... menu petang... esp+sunquick... perrghhhh... ketagih... dah minum rasa nak minum lagi.... rasa tak sabar tunggu hari esok utk minum esp...

 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...