Pages

Memaparkan catatan dengan label NutriWhite Skin Care. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label NutriWhite Skin Care. Papar semua catatan

Ahad, 12 Mac 2017

Jom Jaga Kulit Wajah Dengan Skincare Basic Nutriwhite


Sapa nak cantik??? Jom lihat kawan kita sharekan bagaimana nak jaga kulit wajah dengan Produk Shaklee Skincare Basic Nutriwhite. Wah cantik nya kulit dia kan... Flawless gitu.... putih melepak.... nak dapatkan produk Skincare Basic Nutriwhite boleh le calling calling akak ye 😀



Ahad, 25 Mei 2014

Skin Care Shaklee - NutriWhite

Nutriwhite Shaklee Skin Care

 ○ Set Nutriwhite Shaklee Skin Care. Mesti anda ingat Shaklee ni produk yang bagus adalah supplement je kan. Sebenarnya produk Shaklee ni banyak, dari kesihatan dalaman keluarga kepada kesihatan rumah dan kecantikan luaran. Semua ada. 

 ●Apa beza set kecantikan kulit shaklee dan set nutriwhite shaklee ? Bezanya ialah nutriwhite untuk kegunaan luaran.. set kecantikan shaklee pula untuk cantik dari dalam. Bagi yang telah menggunakan produk supplemennya, mesti dah rasai perubahan positif kan. Harga Produk pun berpatutan. Sama lah juga dengan Set Nutriwhite Shaklee ni. Pada harga produk yang sangat berpatutan, dengan kesan yang memberangkan. Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semula jadi dan bebas bahan kimia dan amat berkesan untukpenjagaan kulit muka. Produk ini menjadikan kulit muka sihat dan bersih dengan bahan bahan seperti rumpai laut, Alga hijau, dan strawberi begonia dan lain lain. Selepas 3 tahun saintis jepun dan amerika Shaklee bekerjasama mengkaji. 16 bahan semulajadi terbaik telah terpilih. 

 ●Antara Kelebihan dan kesan Nutriwhite Shaklee yang diperolehi pengguna dengan Penggunaan Set ini ialah:- 
 1. Membantu mengawal keradangan kulit 
 2. Pengurangan tompokan pada kulit 
 3. Memberi kelegaan pada kulit 
 4. Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi  
 5. Melembapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak 
 6. Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah  
 7. Membuang toksin 

 ○ Apa yang best tentang Set Nutriwhite ialah guna sikit je, satu calit menghasilkan buih yang sangat banyak. Memang sangat jimat dan murah harganya.. Boleh cuci satu muka dengan sekali cucian. Apa yang membezakan produk ni dengan jenama lain ialah takde bau wangi. Biasa biasa je. Tak macam brand lain. Sesiapa pernah makan Vitamin B complex Shaklee? Bau dia kuat sikitkan Sebabnya sama, tiada pewarna dan bahan kimia dalam ni. Jadi bau pun semulajadi. Tapi kita beli pencuci muka untuk bau wangi masa cuci ke? Tak kan? Yang penting berkesan Yang penting selamat dan takde kesan negative pada kulit. 

Berapa Harga Set Nutriwhite Shaklee ni?Kenapa murah sangat harganya? Sebabnya ialah Shaklee tak buat promosi besar besaran macam brand lain. Apa yang mahal dengan produk SK11 dan Estee Lauder tu antara sebabnya ialah IKLAN. Ya kos iklan dan pemasaran memainkan peranan penting. Kita dah jimat banyak. Produk berkualiti tinggi pada harga murah. Sebenarnya banyak lagi produk bagus diluar sana yang kurang diketahui sebab pemasaran tak bagus. Tapi bila ambil kira kos marketing, produk pun jadi mahal. Jadi Harga Set Nutriwhite ni amat berpatutan. Apa yang penting kesan positif pada wajah kan? Harga produk yang murah ni .. kalau nak dibandingkan dengan kepuasan memang sesuai dengan pepatah alah membeli menang memakai. Jadi kawan kawan, kalau nak cuba, ambil set asas nutriwhite shaklee yang mempunyai pencuci muka terbaik dan berkualiti ni. 




Selasa, 13 Mei 2014

Pencuci Muka Nutri White Shaklee

Pencuci Muka Nutri White Shaklee....



Apakah keistimewaan produk ini?

●Menjadikan kulit wajah kita segar dan bersih
●Rumpai laut menghilangkan kekotoran, ●membuang sel-sel mati dan menegangkan
●Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
●Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangi pigmen
●Memberi cucian lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...