Pages

Memaparkan catatan dengan label Pengedar Shaklee. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pengedar Shaklee. Papar semua catatan

Sabtu, 8 April 2017

Best Tahu Jadi Ahli Shaklee


Meh mama share apa yg best jadi Ahli Shaklee ni๐Ÿ˜€....

Bagi mama.... bisness Shaklee ni mama buat santai santai jer.... tapi apa yg best nya setiap 14hb.... Cik Sotong duit bertambah.... dapat le mama buat backup belanja mama sementara tunggu 25hb.... kalau orang lain nampak sesak... mama masih boleh senyum... sebab poket mama tak kering.....


Jom mama share⤵⤵⤵

Best tak jadi AHLI SHAKLEE NI?

Giler ko x best

- boleh beli dengan harga ahli utk kegunaan sendiri. Jimat, bonus bulanan pun kita dpt
- ada untung runcit
- bonus tiap2 bulan, kalau org lain bonus setahun sekali... tapi kita ni tiap2 bulan
- produk shaklee ni selamat, ada kelulusan kKM. Nak syorkan kat kengkawan pun x was2.
- dpt duit kereta. Kereta kita pun shaklee tolong bayarkan....baik ke x baik tu?
- ada slip gaji.... senang le korang nak guna utk beli rumah ke....... nak buat apa2 loan
- masa kerja x kira masa wey. Punch card je la ikut suka hati korang . Nak bonus lebih.... krang kerja le lebih.....

Nak jadi ahli shaklee pun modal x banyak.... hanya RM80 je wey. X yah nak simpan2 stok... cust order br korang order ngan shaklee. SHAKLEE akan proses order tuk korang. Stok sampai betoi2 depan pintu .

Jadi jom lah join keahlian dengan kami..... guide.... group hebat2 menanti korang. Nak jadi yg terbaik....join lah group kami. InshaAllah kami bantu anda ๐Ÿ˜ƒ

http://Www.wasap.my/60125032978

Ahad, 26 Mac 2017

Stok Shaklee Bertambah

Alhamdulillah.... stok dah mai.. untung kan... tak yah guna GDEX... POS LAJU.... tahu tahu barang dah sampai depan pagar rumah.... siap bawa masuk dlm rumah....

Jom sama sama dengan anak untuk agih agihkan stok ke customer. Esok boleh le cod😊

Orang orang TELUK INTAN, HUTAN MELINTANG, BAGAN DATUK yang mana mencari SUPLEMEN SHAKLEE boleh wasap 0125032978 ye😊

Sabtu, 25 Mac 2017

Bila Simanja Sibuk Dengan Shaklee


Haish korang ni.. tak boleh nampak mama nak agih agihkan stok Shaklee ke customer. Korang pon sibuk juga ye membantu, menyusun, menyepah dan selerakkan Shaklee mama... bila tengok suasana macam ni baru mama tahu adik dah makin sihat. Dah kembali aktif. Syukur Alhamdulillah. Risau mama dengan keadaan adik. Setiap malam berkokok nya....




Alhamdulillah... rezeki mama.... dah siap siap susun masuk beg... wasap berbunyi... order masuk lagi... Tp kebetulan mama tak simpan nutriferon.... kena tunggu Isnin lah baru sampai. Mujur customer mama sporting dan sanggup tunggu... Hijau tu free gift untuk customer mama yang tersayang... Pil Box... Color dan rupa dah macam kura-kura....

Ahad, 19 Mac 2017

Stok Bertambah, Free Gift Menarik




Jom hello kat kawan diluar sana... alhamdulillah...stok dah mai... yang paling best... free gift terbaru dan cantik serta menarik...


Agaknya....sapa lah yg bertuah dah pil box menarik dari shaklee kan๐Ÿ˜€

Nak pil box shaklee yang terbaru...meh wasap akak 0125032978๐Ÿ˜



Rabu, 15 Mac 2017

Ostematrix dan Omega Guard Untuk Emak Tersayang


Semalam tengah kerja dapat wasap dari no yang tak dikenali. Dia tanya kan Ostematrix dan Omega Guard. Dia tanya ada stok tak. Nak segera utk emaknya. Alhamdulillah... mujurlah ada simpan stok di rumah... tapi habis kerja baru boleh Cod.

1 kelemahan diri ini tak simpan stok dalam kereta sebab konon2 nak jaga kualiti suplemen tu.. takut tertinggal dalam kereta nanti rosak le, cair le, keras le.... hahaha....sengal kan....

Tapi disebabkan cust urgent...terpaksa lah balik rumah nun jauh 30 minit dari tempat kerja lepas tu cod ke kuarters balai polis teluk intan.

Alhamdulillah.....tanggungjawab dah dilaksanakan... harap cust puas hatilah ye.... sapa sapa nak cari suplemen produk shaklee boleh le calling akak ye๐Ÿ˜

Sabtu, 11 Mac 2017

Kebaikan Alfalfa Complex



KEBAIKAN ALFALFA COMPLEX YANG MENANTI!
1. Penawar keputihan
2. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
3. Resdung
4. Allergi
5. Melegakan sakit sendi dan belakang.
6. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
7. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
8. Memberi kelegaan semasa haid.
9. Merawat arthitis
10. Bagus untuk elergi dan ekzema
11. Merawat asma
12. Mencuci usus bagi membuang toksik
13. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan
14. Jangkitan dalam buah pinggang
15. Meneutralkan asid dalam badan
16. Merawat masalah keputihan pada wanita
17. Menganjalkan payudara bagi wanita.
18. Bertindak sebagai kacip fatimah bagi para isteri.
19. Memulihkan urat selepas bersalin
20. Membantu merawat bahagian intim wanita.
21. Meningkat stamina bagi persediaan hubungan suami isteri
22. Melegakan sembelit


Rabu, 15 Februari 2017

Februari Yang Gojes

Bestnya kalau setiap bulan promosi macam ni kan..... best sangat sangat... order masuk... cust pon suke... rasa tak menang tangan nak promosi.... suke sangat sangat.

Apa yang bestnya....???
Promosi yang sangat panas

Ostematrix beli 6 percuma 1
Ostematrix beli 2 diskaun 5%
Lecithin beli 1 percuma 1
Alfalfa beli 1 percuma 1

Call whatsapp inbox penuh jee...cust bertanya dan buat pembelian.... betul betul hangat... 

Anda mencari produk shaklee????? Boleh  wasap terus ke saya 0125032978
ap 

Khamis, 1 Mei 2014

Pengedar Shaklee di Teluk Intan; Hutan Melintang; Simpang 4; Bagan Datoh

Sapa2 nak cari produk utk 
KURUS, CANTIK, SIHAT, PENYUSUAN, KESIHATAN DIRI SENDIRI&KELUARGA 
dan macam2 lagi...
boleh hubungi saya di nombor yang tertera.




Pelbagai cadangan set shaklee... ada tertulis dibawah.. jom baca... 

SET CADANGAN SHAKLEE
==========================

Ketahui produk tunggal yang digabungkan menjadi set istimewa dan eksklusif untuk keperluan nutrien tambahan anda.

Cadangan Set Kesihatan Keluarga (Family Health Wellness)
******************************************************
1. Vita-lea (Multivitamin)
2. B-Complex
3. Vita C
4. ESP Soy Protein
5. Vita-lea for children

Cadangan Set Protein untuk Pertumbuhan*
*****************************************
1. Meal Shakes
2. ESP Soy Protein
3. Performance Natural Orange**
* terutama untuk kanak-kanak,
●pesakit selepas pembedahan, aktif bersukan, berpuasa,
●mereka yang sibuk (tidak sempat mengambil sarapan)
** menggantikan air yang hilang dalam badan / seperti minuman isotonik,
●juga sesuai untuk para jemaah yang mengerjakan umrah dan haji

Cadangan Set Kulit Cantik / Antioksidan / Antipenuaan
**************************************************
1. Vitamin B Complex
2. Vita C
3. Vita E Complex
+ ESP Soy Protein
+ Vivix
+ Nutriferon

Cadangan Set Untuk Kecerdasan Minda (Khas untuk Pelajar / Eksekutif )
******************************************************************
1. B-Complex
2. Lecithin
3. Ostematrix
4. Omega Guard
5. ESP Soy Protein
6. Cinch Tea Mix

Cadangan Set Untuk Kesihatan Sendi
*********************************
1. Joint Health Tablet (mengandungi Vitamin C)
2. Ostematrix
3. Omega Guard

Cadangan Set Untuk Kesihatan Penghadaman
*****************************************
1. ESP Soy Protein
2. Alfalfa Complex
3. Herb-Lax
4. Peppermint Ginger Plus*
* Baik untuk senak perut

Cadangan Set Kawalan Gula
**************************
1. Vita-Lea (Multivitamin)
2. Vita C
3. GLA Complex
4. Zinc Complex
5. Alfalfa Complex
6. ESP Soy Protein

Cadangan Set Kesihatan Peredaran Darah / Jantung
**********************************************
1. Omega Guard
2. Vita E Complex
3. Lecithin
4. Garlic
5. Alfalfa Complex
6. ESP Soy Protein

Cadangan Set Resdung/Alergi/Asthma/Ekzema
******************************************
1. B-Complex
2. Vita C
3. Alfalfa

Cadangan Set Pertahanan Badan
******************************
1. Nutriferon
2. Vita C
3. Zinc Complex
4. Garlic

Cadangan Set Kelangsingan
*****************************
1. Lecithin @ Omega - untuk pemecahan lemak
2. Herb-Lax @ Alfalfa - detoks
3. Cinch Shake Mix*
4. Cinch Tea Mix**
3 & 4 optional ESP
* untuk mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan
** meningkatkan tenaga, ketahanan badan dan mengurangkan rasa mengantuk dan lapar

Cadangan Set Super Detoks
*****************************
1. Alfalfa Complex
2. Garlic
3. DTX Complex (detoks untuk hati)

Cadangan Set Revitalizing (khas untuk kesihatan hati)
************************************************
1. DTX Complex
2. Nutriferon

Cadangan Set Flawless Beauty
********************************
1. Vita C
2. Collagen Powder
3. Vivix

Cadangan Set Untuk Kesihatan Lelaki
************************************
1. Omega Guard
2. Vita E Complex
3. Zinc Complex*
* Memperbaiki masalah prostat lelaki

Cadangan Set Untuk Kesihatan Wanita
***********************************
1. GLA Complex
2. Ostematrix
3. Omega Guard
4. Zinc Complex*
*Ovulasi wanita

Cadangan Set Penjagaan Dalaman Wanita
**************************************
1. Vita E
2. Alfalfa

Cadangan Set Ibu Mengandung
*******************************
Trimester 1
Trimester 2
1. Vita-lea (Multivitamin)
2. B-Complex (mengandungi asid folik)
3. Vita C
4. Ostematrix
5. Omega Guard

Cadangan Set Berpantang / Pembedahan*
**********************************
1. Vita-lea (Multivitamin)
2. B-Complex
3. Vita C
4. Zinc*

Cadangan Set Ibu Menyusu (Set 3M)
**********************************
1. Vita-lea (Multivitamin)
2. B-Complex
3. Vita C
4. Alfalfa
5. ESP Soy Protein
6. Ostematrix


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan FIZAH SAHIN seperti TELUK INTAN, HUTAN MELINTANG, SIMPANG 4 & BAGAN DATOH boleh hubungi FIZAH SAHIN


*Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda akan perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya dinombor yang tertera atau PM di Facebook Saya.


Yuran Keahlian sebanyak RM80 seumur hidup 
(termasuk RM10 untuk penghantaran Kit Ahli)



⚬Pengedar Sah SHAKLEE:-
☞ SID :1108966
☞ Sms | What App : 0125032978
☞ Facebook : Fizah Sahin
☞ Facebook (Mesej / Inbox) : Mesej / Pesanan / Inbox
☞ Like : Mama Ija Suplemen
☞ Email : hfiz6536@gmail.com
☞ Pos Laju : Seluruh Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...