Pages

Memaparkan catatan dengan label Vita-Lea For Children. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Vita-Lea For Children. Papar semua catatan

Rabu, 1 April 2015

Promosi Shaklee April 2015


Promosi Bulan Baru Bulan April 2015!!
Terbaik dari kami!
Set Kurus,Cantik,Kesuburan, Keluarga dan tidak lupa untuk kanak2.

-->> beli  3  percuma 1
🌸Cinch Chocolate/Cafe Latte
🌸vitalea for children
🌸dtx complex

-->> beli 6 percuma 1 / beli 2 jimat 5%
🌸GLA complex
🌸Lechitin
.
=====================================

Kelebihan setiap suplemen

V I T A - L E A   F O R   C H I L D R E N  (60 kapsul)

*membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
*sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
*meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
*sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul 
*menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
*mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
*multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
*untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
*kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
*rasa yang sedap
.
L E C I T H I N   (180 kapsul)

*untuk kurangkan berat badan (memecahkan lemak)
*menurunkan paras kolestrol dalam serum
*kencing manis, darah tinggi, jantung (lancaran edaran darah di pembuluh darah)
*lubang payudara tersumbat (susu tidak keluar)
*bantu masalah lupa (terutama lepas bersalin)
*mengekalkan fungsi optimum otak
.
C I N C H   S H A K E   M I X   (765g)
PROMOSI TIDAK TERMASUK PERASA VANILLA

-->> Chocolate/Cafe Latte
*dijana oleh leucine
*membakar lemak
*cepat mengurangkan lemak badan
*protein untuk menahan lapar
*untuk menurunkan berat badan
*mengekalkan otot untuk metabolisme
*minuman pengurusan berat badan yang berkesan
.
G L A   (60 kapsul)

*haid tidak teratur, senggugut, kulit jerawat & kusam, ekzema, rambut gugur
*legakan sakit sendi, kawal kolestrol, kencing manis & darah tinggi, tingkat kesuburan lelaki & wanita
*berkesan untuk mengatasi kemurungan, kesakitan payudara & masalah PMS
*mengimbangi hormon insulin
.
D T X   (90 kapsul)

*menolong memelihara aliran hempedu
*berfungsi sebagai tonik hati
*membantu tubuh dalam proses perkumuhan toksin




Ahad, 1 Mac 2015

#PromosiShaklee - Esp, Zinc Complex Dan Vita-Lea For Children Mulai 1 Hingga 28 March

PROMOSI TERBAIK MAC 2015 SHJ!!
.
√ V I T A - L E A  F O R  C H I L D R E N (60 kapsul)
*membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
*sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
*meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
*sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul *menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan *mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
*multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
*untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
*kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
*rasa yang sedap
.
√ Z I N C  C O M P L E X (120 kapsul)
*mengurangkan jerawat
*mengatasi masalah jeragat
*sistem imun dalam badan
*merawat ekzema orang dewasa,
*mengatasi masalah rambut atau keguguran rambut
*menyembuhkan luka ( PATI HARUAN)
*mengatasi masalah gangguan prostat
*meningkatkan daya seksual & pertumbuhan organ
*kawal selera makan
*penurunan berat badan
*untuk kesuburan lelaki
*kawal kencing manis
*kawal stress
*atasi rabun malam
.
√ E S P (850g)
*untuk tenaga (menahan lapar)
*mencegah penyakit jantung, kulit bermasalah
*menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku & otot
*untuk penyakit kencing manis, anemia, berat badan yang berlebihan, kolestrol
*bagus untuk ibu hamil, menyusu, berpantang
*bagus untuk mereka yang sedang pulih dari penyakit
Nota: Esp tidak digalakkan diambil bersama Vitalea
.




Rabu, 14 Januari 2015

#KelasOnline - Vita-Lea For Kids By Master Suzana

Kelas Online
Vita-Lea For Kids
by Master Suzana
13 Januari 2015
9.00 malam Hingga 10.00 malam



Tak berapa sihat, tapi masih boleh ikuti Kelas Online Master Suzana. Kalau kena pergi ke kelas, mungkin tidak kot, sebab tak lalu. Ni sambil-sambil baring, relak-relak, kelas berjalan dengan lancar. Untungkan ikuti Group Shaklee kami, dalam 1 minggu, kelas ada 2 kali. Nak tak nak join terpulang pada individu itu sendiri. Kita tak pandai.. so...wajib lah ikuti kelas yang dijalankan supaya dapat tambahkan ilmu yang ada.

Jom Fza kongsikan ilmu yang Master Suzana curahkan pada malam tu.. moga dapat dimanfaatkan bersama.

Assalamualaikum wbt.
Bismillah......

Kenapa multivitamin penting untuk kanak2?

  1. Bekalkan nutrisi tambahan
  2. Sebab kanak2 suka makanan kurang berkhasiat, 
  3. Sebab kanak2 suka makan jajan
  4. Sebab kanak2 cenderung kepada makanan tertentu sahaja..
  5. Multivitamin penting utk kanak2 sebab nak elak dari makanan tak berkhasiat
  6. Terdedah pada persekitaran yg kotor, dekat rumah kita comfirm bersih tp kat luar tak semua tempat bersih, sebab kalau antibodi tak kuat senang berjangkit


Nota : jadi multivitamin Vitalea for kids mmg sesuai utk ank2 kita



Apa istimewanya Vitalea for kids nie..?

Keistimewaan  Vita- Lea®  Children Chewable

  1. Untuk kanak kanak 4 tahun ke atas
  2. Menyediakan 19 vitamin dan mineral penting 
  3. Sumber kalsium untuk Pembinaan tulang
  4. Baik untul kesihatan
  5. Sumber harian tambahan bagi vitamin B

Setiap vitamin kita ada kelebihan masing2
Meal Shakes pon multivitamin, tp dlm bntk susu. Nak ambik whichever pon ok. Nk ambik dua2 pon boleh, biasa saya akan suggestkan ikut mana anak customer boleh ambil. Sbb ada kanak2 tak suka yg minum. Dan ada yg tak suka jenis tablet. Kita pon ade juga yg tak suka tablet kan dan ada yg tak suka jenis kena minum.

>> Tapi Vita-Lea For Kids ni, tabletnya sedap dan rasa anggur


Siapa perlukan Vita-Lea For Kids?

  1. Kanak kanak dari usia 4 ahun ke atas
  2. Anak yang susah makan makanan berkhasiat
  3. Anak yang aktif
  4. Sesiapa sahaja

Kenapa 4 thn?

Kerana :-
Bila 4 tahun ke atas, mereka dah pandai untuk hisap, dapat elakkan gejala tercekik.
Bagi yang nak bagi pada umur 2 tahun, seeloknya perhatikan mereka takut tercekik kerana Vitalea For Kids ni besar dari Chewable Vita - C 100mg. Shaklee sarankan sebaiknya bagi pada kanak-kanak yang berumur 4 tahun ke atas.


Pengambilan Vita-Lea For Kids 
1 biji 1 hari

Saiz Vita-Lea For Kids ni besar dari Chewable
Anak2 yg tak mkn sayur & buah tu elok sgt bg vitalea ni.
Sbb ada semua vitamin
Rasa dia mmg ada rasa anggur kalau normal boleh kunyah


Saiz Vita-Lea For Kids yang lebih besar dari Chewable Vita - C 100mg

Fungsi  Vita- Lea®  Children Chewable

  1. Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.
  2. Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  3. Menyokong jangka hayat hati,usus dan mata
  4. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
  5. Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
  6. Melindungi kesihatan jantung ,otot dan fungsi saraf
  7. Meningkatkan kesihatan paru-paru ,kolon dan prostat
  8. Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
  9. Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
  10. Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
  11. Mencegah penyakit benguk ( Tiroid )
  12. Meningkatkanpenghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak)
  13. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
  14. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
  15. Membantu meningkatkan kecerdasan minda
  16. Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
  17. Membantu penyerapan zat dari makanan


Tambahan & pengetahuan buat kita

Tahukah anda?
● Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting
● Selepas umur 2 tahun,pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantunh,kegemukkan dan masalah kesihatan yang lain.
● Pada umur lima tahun 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap
● Antara umur 11tahun dan 16 tahun ,satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara


Testimoni : anak menjadi bijak dengan makanan tambahan.
Dengan vitamin ni, anak akan fokus,
dan prestasi akan meningkat dalam pembelajaran.



Jumaat, 2 Januari 2015

#PromosiShaklee Januari 2014 - Vita-Lea For Children Vitamin Untuk Kesihatan Kanak-Kanak


VITALEA FOR CHILDREN
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 3 Percuma 1
Penting Untuk Kesihatan Anak Anda

Seringkali kita mendengar ibu-ibu merungut anak tidak mahu makan..Macam-macam idea kreatif ibu-ibu buat kat makanan tu bagi menarik perhatian anak-anak namun anak-anak tetap tak mahu makan juga, macamana nak besar macam ni..

Kita tahu makanan bukan hanya untuk mengenyangkan tapi membekalkan nutrien kepada tubuh badan..Anak-anak kita amat memerlukan nutrien bagi tumbesaran mereka.Bila anak-anak susah makan, macam mana mereka nak dapat nutrien pada tubuh badan mereka???

Pelbagai usaha kita lakukan untuk menarik minat anak-anak untuk makan...Sebagai ibu, sudah pasti saya risau melihat perkembangan tumbesaran anak... oleh itu saya syorkan para ibu-ibu bagi anak anda makan Vitalea For Children.

Vita-Lea For Children membantu MELENGKAPKAN (bukan menggantikan) zat dan nutrisi yang kurang dan SANGAT-SANGAT diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar terutamanya KALSIUM.

Salah satu tanda anak anda sering demam, selesema dan batuk adalah tanda antibodinya lemah disebabkan kekurangan sebilangan vitamin yang menyokong keperluan antibodi tubuh seperti, kalsium, vitamin C, vitamin B dan sebagainya.  

Tambahan pula, lambakan makanan ringan dan makanan segera yang sangat kaya dengan garam, gula, pewarna dan perasa juga memudaratkan kesihatan anak dan gigi.

Hendaknya, gaya hidup ibu bapa sekarang yang masing-masing bekerja, anak dijaga pengasuh, kita tidak tahu sangat apa yang anak anda makan seharian sama ada sesuai dengan dietnya atau tidak.

Sangat penting bagi ibubapa memandang berat akan pemakanan kanak-kanak kerana makanan mewakili peratusan zat dan nutrisi yang anak anda perolehi seharian.

Dan kini ibu bapa boleh menarik nafas lega kerana Vita-Lea For Children membantu melengkapkan (bukan menggantikan) kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh kanak-kanak.


Kelebihan Vita-Lea For Children 
  • membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran 
  • sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi 
  • meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit 
  • sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul  
  • menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
  • mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan 
  • multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
  • untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas 
  • kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA 
  • rasa yang sedap 


Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran
  • tidak mengandung perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
  • mengandungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
  • pembungkusan BPA free 


Kanak-kanak yang perlukan Vita-Lea For Children 
  • yang kurang selera makan
  • yang suka makan junk food
  • untuk tingkatkan system imun
  • yang kurang makan makanan berkhasiat
  • yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan)
  • yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k -bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka)
  • yang selalu jatuh sakit
  • yang kurang aktif 


Bagi kanak-kanak yang tidak boleh menelan tablet boleh gantikan Vita-Lea For Children dengan Mealshake Shaklee juga supplement multivitamin tetapi dalam bentuk bancuhan.



Khamis, 1 Januari 2015

#PromosiShaklee Januari 2015 Sahaja - Promosi Hebat Untuk 1 Family



Tahun 2015, Tahun baru, pembukaan Tahun 2015, Shaklee menawarkan Promosi Hebat Untuk Kesihatan 1 Family...
  • Untuk Wanita
  • Untuk Lelaki
  • Untuk Kanak-kanak
  • Untuk Warga Emas
  • Untuk Golongan Diabetes
  • Untuk Pengidap Darah Tinggi
  • Untuk Penyakit Kanser
  • Untuk Penyakit Jantung
  • Dan Pelbagai Lagi

Seronok dan begitu teruja!!! mahu tak teruja, sebab BULAN KESIHATAN 1 FAMILY, bukan sahaja CANTIK malah SIHAT, CERGAS, CERDAS & FOKUS!!


Jom baca info :-
  • ALFALFA COMPLEX
  • VIVIX
  • VITA-LEA FOR CHILDREN



A L F A L F A   C O M P L E X


ALFALFA COMPLEX
330/700 kapsul
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Wanita & Lelaki



ALFALFA COMPLEX
Suplemen yang wajib untuk wanita dan lelaki kerana alfalfa merupakan 1001 khasiat.
Ia juga dikenali sebagai RAJA TUMBUHAN kerana terkenal dgn khasiat dan mineralnya yg tidak terdapat dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dgn PROTEIN, ASID AMINO, KLOROFIL, SERAT, 15 ZAT GALIAN, 10 VITAMIN, 8 ENZIM & FITOKIMIA.


10 biji alfalfa = segelas susu


Kelebihan Alfalfa:
  • Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  • Galactagouge - Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana ia merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  • Memberi kelegaan semasa haid
  • Merawat arthitis
  • Bagus untuk asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit) 

Alfalfa Complex membantu untuk Kurus & Lansing,
membuang toksin, membakar lemak dengan segera

Alfalfa Complex  rawat keputihan


Testimonial Customer yang amalkan Alfalfa Complex hingga keputihannya hilang



Alfalfa Complex juga baik untuk wanita dalam berpantang
boleh banyakkan susu badan
boleh merapatkan rahim
badan tidak cepat lesu



lebih lanjut pasal ALFALFA COMPLEX sila klik sini INFO DETAIL ALFALFA



V I V I X
VIVIX ™
150 ml
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Semua Golongan Wanita & Lelaki



Mesti baca khasiat vivix ni

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung.

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.


Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.


Kebaikan Vivix Shaklee
  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
  • Memelihara keseluruhan kesihatan
  • Anti oksida yang sangat baik - awet muda
  • Membantu anda merasa lebih bertenaga
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Membantu pesakit diabetic
  • Menguatkan sistem imun

Testimonial Customer yang amalkan Vivik hingga luka kencing manis nya pulih

Testimoni Vivix - rawat luka kencing manis


V I T A - L E A   F O R   C H I L D R E N

VITA-LEA FOR CHILDREN
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 3 Percuma 1
Penting Untuk Kesihatan Anak Anda

Selain diwajibkan ambil makanan berkhasiat dan mengikut saranan piramid makanan, supplement mutivitamin juga banyak menyokong meninggikan tahap kesihatan anak. Supplement multivitamin juga membantu MELENGKAPKAN (bukan menggantikan) zat dan nutrisi yang kurang dan SANGAT-SANGAT diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar terutamanya KALSIUM.

Salah satu tanda anak anda sering demam, selesema dan batuk adalah tanda antibodinya lemah disebabkan kekurangan sebilangan vitamin yang menyokong kerpeluan antibodi tubuh seperti, kalsium, vitamin C, vitamin B dan sebagainya. 

Tambahan pula, lambakan makanan ringan dan makanan segera yang sangat kaya dengan garam, gula, pewarna dan perasa juga memudaratkan kesihatan anak dan gigi. Hendaknya, gaya hidup ibu bapa sekarang yang masing-masing bekerja, anak dijaga pengasuh, kita tidak tahu sangat apa yang anak anda makan seharian sama ada sesuai dengan dietnya atau tidak. 

Sangat penting bagi ibu-bpaa memandang berat akan pemakanan kanak-kanak kerana makanan mewakili peratusan zat dan nutrisi yang anak anda perolehi seharian. Dan kini ibu bapa boleh menarik nafas lega kerana supplement multivitamin shaklee membantu melengkapkan (bukan menggantikan) kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh kanak-kanak. 


Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable 
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran 
  • Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi 
  • Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit 
  • Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul 
  • Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
  • Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan 
  • Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik 
  • Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas 
  • Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA 
  • Rasa yang sedap 

Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran 
  • Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan 
  • Mengandungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti 
  • Pembungkusan BPA free 

Kanak-kanak yang perlukan Vita-lea For Children 
  • Yang kurang selera makan 
  • Yang suka makan junk food 
  • Untuk tingkatkan system imun 
  • Yang kurang makan makanan berkhasiat 
  • Yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan) 
  • Yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k – bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka) Yang selalu jatuh sakit 
  • Yang kurang aktif 

Bagi kanak-kanak yang tidak boleh menelan tablet boleh gantikan Vita-lea For Children dengan Mealshake Shaklee juga supplement multivitamin tetapi dalam bentuk bancuhan.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...