Pages

Memaparkan catatan dengan label Cinch Shake Mix. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Cinch Shake Mix. Papar semua catatan

Ahad, 9 April 2017

Cadangan Set Kurus Mengikut Bajet Anda


Jom mama sharekan secara ringkas Set Kurus mengikut bajet anda. Sekiranya anda mempunyai bajet yang sedikit anda boleh memilih LECITHIN + HERBALAX. Fungsi 2 suplemen ni adalah membantu MEMBAKAR SERTA MEMBUANG LEMAK yang ada. Sekiranya bajet anda berlebihan boleh lah membeli seperti yang mama sarankan๐Ÿ˜Š.


Ini adalah Suplemen Set Kurus yang kami sarankan

⤵⤵⤵⤵⤵

Cadangan Set Kurus
- omega guard
- herba lax
- lecithin
- cinch tea
- herbal blend

✔Boleh sesuaikan dengan bajet anda... nak tau set bajet jimat boleh pm ye ☺


Selain itu anda haruslah tahu apa fungsi setiap Suplemen ini. BAKAR+BUANG+DETOX+BINA sangat penting utk turun kan berat badan... jom ketahui apa itu BAKAR+BUANG+DETOX+BINA....

BAKAR DAN BUANG

Lecithin/Omega Guard + Herblax /Alfalfa
**Lecithin atau Omega memecahkan lemak yang berlebihan di dalam badan.

**Herblax atau Alfalfa pula berfungsi sebagai medium pengangkutan untuk membawa keluar daripada badan.
Oleh itu, konsep Bakar dan Buang Shaklee ini secara umum memang berkesan untuk menurunkan berat badan.

DETOX

Kenapa Detox itu penting?
-----------------------
Detox adalah untuk menyingkirkan toksin berlebihan yang terkumpul dalam badan. Tanpa mengeluarkan toksin yang terlampau banyak di dalam badan, badan sukar menyerap nutrient dari makanan seharian dan supplemen.

BINA

Kenapa Protein penting?
-------------------------
Protein penting untuk pelihara otot dalam badan.
Perasan atau tidak, ada orang yang berat badannya turun tetapi badan dia masih flabby (menggeleber)? Berat yang turun tu bukan kerana kurang lemak tapi dia kehilangan otot. Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran  lemak.


http://Www.wasap.my/60125032978

Sabtu, 8 April 2017

Set Turunkan Berat Badan



Cadangan Set turun kan berat badan dengan cepat


⤵⤵⤵⤵⤵


✔Bantu tingkatkan metabolisme
✔Hilangkan mengantuk
✔Berikan tenaga
✔Kenyang berpanjangan
✔Keluarkan peluh dengan cept
✔Bakar lemak
✔Lancarkan proses pembuangan

➡Serius.... set ni memang BAGUS DAN BERKESAN. RAMAI DAH AKUI 

Bila ada yg sesuai kenapa masih pilih yg lain.... yakini shaklee utk kesihatan tubuh badan !


Sabtu, 1 April 2017

Cinch Shake Mix Bantu Untuk Kurus๐Ÿ˜€


Cinch Shake Mix

⤵⤵⤵⤵⤵


1. cinch shaklee buat MEMANG KHAS utk diet..

2. cinch ada leucine.bagus untuk metabolisma dan otot.

Walau apa pon yg uoll makan,WAJIB BURN dan add on dgn supplement..
Sungguhpon diet 80% adalah drp pemakanan,tapi cuba kalian buat senaman...LEBIH CEPATT PENURUNAN..๐Ÿ˜Š


Kenapa kita pilih cinch utk kurus
     
  ⬇⬇⬇⬇⬇


✔Dan nampak perubahan pada otot badan..berat turun,tapi secara sihat and fit

✔Pehhh rugi korang yg nak kurus tak try cinch...sedapp amat

✔Meal replacement plak tu...hehehe,siapa yg bekerja keluar pagi tu x amatlah sesuai
Apa lagi??? Jom le ambil CINCH SHAKE MIX๐Ÿ˜€


Sabtu, 18 April 2015

Fungsi Dan Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee

ุจِุณْู…ِ ุงู„ู„ّู‡ِ ุงู„ุฑَّุญْู…َู†ِ ุงู„ุฑَّุญِูŠْู…ِ
ุงู„ุณَّู„ุงَู…ُ ุนَู„َูŠْูƒُู…ْ ูˆَุฑَุญْู…َุฉُ ุงู„ู„ู‡ِ ูˆَุจَุฑَูƒَุงุชُู‡ُ


Bismillah.....Alhamdulillah.....Dengan izin Allah... malam ni... Fza diberi kuasa untuk Conduct Kelas Online di Whatsapp Coach & Lead... Sangat teruja...gementar...moga Allah permudahkan segala urusan malam nanti... 


Apa Itu Cinch Shake Mix atau Cinch™ Shake?

Cinch™ Shake
merupakan minuman yang sungguh LAZAT DAN BERZAT untuk membantu anda MEMELIHARA OTOT yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa KENYANG dan berpuas hati di samping MENGURANGKAN BERAT BADAN.

Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu ASID AMINO YANG MEMBERI SIGNAL KEPADA BADAN UNTUK MEMELIHARA OTOT SEMASA PENGURANGAN BERAT BADAN. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake MEMBANTU ANDA MENGHILANGKAN LEMAK TETAPI TETAP MEMELIHARA OTOT ANDA.



 Apa maksud Leucine?

Leucine adalah salah satu sumber protein, yang bagus untuk memelihara otot. Cara bekerja leucine ini ialah, ia akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita bersenam dan buat kerja berat. Mengikut kajian yang dibuat, para atlet biasanya akan mengalami lemah otot dan ini menyebabkan jisim otot berkurang. Dengan adanya leucine ini, jisim otot cuba dikekalkan dan ini membantu otot meningkatkan metabolisme, dan seterusnya membakar lemak yang ada. Jadi, pentingnya Cinch Shake ini ialah kandungan leucine protein yang bagus untuk orang yang berdiet.


Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 GRAM PROTEIN dan ini adalah penting. Mengapa?
-->> Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.


Nota Penting :

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu.


Apa Keistimewaan Cinch™ Shake Mix Shaklee? 
  • Indeks Glisemik - 22 - sesuai untuk pengidap kencing manis
  • Dengan Cinch Pro, campuran ekslusif protein dipertingkatkan dengan leucine - asid amino
  • Powered by leucine untuk memelihara otot semasa PROSES PEMBAKARAN LEMAK dalam menurunkan berat badan
  • 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang.
  • Tinggi kandungan serat - 6gm serat setiap hidangan
  • Glysemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberikan 35% atau lebih nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
  • Penggunaan soya bebas GMO
  • Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis


Fungsi Cinch™ Shake Shaklee

[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan


Siapa yang perlu minum Cinch™ Shake?
  • Lelaki dan perempuan yang berumur 12 tahun ke atas yang mempunyai masalah menurunkan berat badan
  • Mereka yang inginkan indeks BMI yang ideal
  • Cinch™ Shake juga boleh diambil oleh pesakit diabetes kerana indek glisemiknya adalah rendah bagi mengekalkan paras gula dalam darah


Siapa yang tak perlu minum Cinch Shake?
  • Ibu mengandung dan menyusukan bayi adalah tidak digalakkan mengambilnya Cinch™ Shake ini kerana kehamilan dan penyusuan memerlukan nutrien yang lebih terutama kalori.
  • Kanak-kanak bawah umur 12 tahun tidak boleh mengambil minuman ini.


Cara amalkan Cinch™ Shake

**Bagi anda yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal, bancuh 2 sudu dengan segelas air suam.

Atau

**Boleh juga dibancuh dengan susu seperti Fza amalkan....


Macam Fza...

Fza lebih suka minum Cinch™ Shake pada waktu petang, (1 kali 1 hari) balik kerja terus SHAKE 1 SUDU Cinch™ Shake PLUS SUSU EVERYDAY, secara automatik, Fza tak makan malam... Nak makan pon rasa mcm kena paksa jer. Tak lalu pon nak makan sebab terasa kenyang... Tu cara Fza amalkan Cinch™ Shake untuk elak makan malam. Boleh tahan had 930 pagi.... Lepas tu dah gigil... Lama kan kesan Cinch™ Shake ni. Kenapa ya, Fza tak amalkan untuk Sarapan Pagi??? Sebab, 9.30 pagi mesti bersarapan pagi dengan rakan sekerja di Kantin, dah rutin harian, eratkan Siratulrahim di Kantin serta untuk kekal kenyang lebih lama. So, tengah hari confirm tak makan.... Kalau lapar... Makan biskut... Minum air.... Balik kerja confirm cari Cinch™ Shake. Rasa macam ketagih pula.... KAN Cinch™ Shake NI SEDAP & LAZAT!!! Rugi tahu kalau korang tak try....

Nota Penting :-

Di ambil untuk menggantikan makanan sama ada pagi, tengahari, ataupun malam

Pastikan anda minum Cinch™ Shake ini sebelum mengambil makanan berat kerana apabila perut kenyang dengan Cinch™ Shake secara automatik anda akan mengurangkan makanan berat. Sekaligus membantu dalam proses penurunan berat badan. Untuk mendapatkan hasil yang memuaskan, amalkan LECITHIN & HERBLAX setiap hari yang membantu mencairkan lemak dalam badan.




Rabu, 1 April 2015

Promosi Shaklee April 2015


Promosi Bulan Baru Bulan April 2015!!
Terbaik dari kami!
Set Kurus,Cantik,Kesuburan, Keluarga dan tidak lupa untuk kanak2.

-->> beli  3  percuma 1
๐ŸŒธCinch Chocolate/Cafe Latte
๐ŸŒธvitalea for children
๐ŸŒธdtx complex

-->> beli 6 percuma 1 / beli 2 jimat 5%
๐ŸŒธGLA complex
๐ŸŒธLechitin
.
=====================================

Kelebihan setiap suplemen

V I T A - L E A   F O R   C H I L D R E N  (60 kapsul)

*membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
*sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
*meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
*sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul 
*menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
*mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
*multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
*untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
*kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
*rasa yang sedap
.
L E C I T H I N   (180 kapsul)

*untuk kurangkan berat badan (memecahkan lemak)
*menurunkan paras kolestrol dalam serum
*kencing manis, darah tinggi, jantung (lancaran edaran darah di pembuluh darah)
*lubang payudara tersumbat (susu tidak keluar)
*bantu masalah lupa (terutama lepas bersalin)
*mengekalkan fungsi optimum otak
.
C I N C H   S H A K E   M I X   (765g)
PROMOSI TIDAK TERMASUK PERASA VANILLA

-->> Chocolate/Cafe Latte
*dijana oleh leucine
*membakar lemak
*cepat mengurangkan lemak badan
*protein untuk menahan lapar
*untuk menurunkan berat badan
*mengekalkan otot untuk metabolisme
*minuman pengurusan berat badan yang berkesan
.
G L A   (60 kapsul)

*haid tidak teratur, senggugut, kulit jerawat & kusam, ekzema, rambut gugur
*legakan sakit sendi, kawal kolestrol, kencing manis & darah tinggi, tingkat kesuburan lelaki & wanita
*berkesan untuk mengatasi kemurungan, kesakitan payudara & masalah PMS
*mengimbangi hormon insulin
.
D T X   (90 kapsul)

*menolong memelihara aliran hempedu
*berfungsi sebagai tonik hati
*membantu tubuh dalam proses perkumuhan toksin




Sabtu, 14 Februari 2015

Diet Dengan Cinch Shake Mix


Perut boroi?? Buncit?? Fza syorkan anda MINUM CINCH SHAKE MIX KETIKA ANDA LAPAR. KENAPA????? INI KERANA.. SELEPAS ANDA MINUM CINCH SHAKE MIX ANDA AKAN RASA KENYANG.. SO PADA YG SEDANG BERDIET.. LAGI DISARANKAN MINUM NI, SELAIN DARI BERI ANDA KENYANG, IA JUGA DAPAT KEMBALIKAN BENTUK BADAN YG LANGSING...
.
Customer Fza berjaya turunkan berat badan 9 kg dengan konsisten pada Cinch.
.
Info Cinch Shake Mix yg perlu anda tahu
C I N C H   S H A K E   M I X (765g)
*dijana oleh leucine
*membakar lemak
*cepat mengurangkan lemak badan
*protein untuk menahan lapar
*untuk menurunkan berat badan
*mengekalkan otot untuk metabolisme
*minuman pengurusan berat badan yang berkesan
.



Sabtu, 22 November 2014

#ShakleeEffect - Cinch Shake Mix Kembalikan Bentuk Badan Yang Ideal


Cinch Shake Mix adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, dengan Cinch Shake Mix anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!


Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh variety kan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya. 


Disini Fza nak share kelebihan & kebaikan Cinch Shake Mix

♢Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
♢ Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
♢Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
♢Meningkatan metabolisme badan
♢Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
♢Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
♢Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
♢Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
♢Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
♢Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
♢Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
♢Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
♢Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
♢Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
♢Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
♢Soya bukan GMO

Hari ni, Fza teringin mencuba Cinch Shake Mix, sebab terasa pinggul-pinggul ni dah mula naik, almaklumlah, hujung tahun terlampau banyak jemputan perpisahan kelas. Selera menjadi-jadi apabila melihat pelbagai hidangan didepan mata...


Nanti 1 minggu kita lihat perubahannya ye... berkesan atau tak Cinch Shake Mix. Kalau diikutkan cerita berkesan kerana Cust Fza yang konsisten Cinch Shake Mix selama 1 bulan setengah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 9 kg.

Testimoni Cinch Shake Mix




Ahad, 20 Julai 2014

Cinch Shake Mix Shaklee Boleh Langsing dan Kuruskan Badan


Langsing dan Ramping Dengan Cinch Shake Mix Shaklee

Cinch Shake Mix ? Apa tu ? Produk apa ? Eh.. eh.. Cinch Shake Mix ni glamer tau ! hehee.. Haa ni laa Cinch Shake Mix dari Shaklee ! Ada 3 perisa iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. 

Apa Itu Cinch Shake Mix ?Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. 

Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. 

Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

1) Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
2) Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
3) Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
4) Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
5) Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajianNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
6) Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
7) Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan Soya bukan GMO 

Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee

[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan





Ahad, 6 Julai 2014

Cadangan Set Kurus 3B

Dalam set ni ada a few product with a few steps you need to follow, 1st kita kena pecahkan atau bakar sel-sel lemak yang berjuta-juta dalam badan kite. Pendekar2 bakar lemak ialah lecithin dan omega guard.

Lecithin (180 kapsul)
#Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K
#Menghalang enapan lemak dihati
#Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
#Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
#Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
#Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.
#Feedback yang diperoleh oleh sahabat2 dan saudara-mara yang menggunakan lecithin ialah mereka tak mampu untuk makan seperti biasa, dari2 pinggan jadi 1 je, rase kenyang dan tak boleh nak makan banyak2, best tak??

Omega Guard (90 kapsul)
#Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan badan untuk membakar lemak.
#Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan disekitar pinggang
#Kurangkan selera makan, rasa kenyang yang lebih lama
#Kurangkan keradangan dan penakungan air ditisu-tisu badan
#Aktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dari badan memberikan kesan penurunan berat yang signifikan
#Pengambilan omega juga membuatkan kite lebih kenyang untuk tempoh yang lama, experiment terhadap diri sendiri ialah saya tidak lapar selepas 4 jam makan + omega, kalo tak lepas 3 jam perut saya dah menyanyi macam konsert.

☆☆Based on pengalaman saya sendiri, selepas menggunakan lecithin dan omega, memang omega guard lebih effective untuk menurunkan berat. 
            

☆ Selepas kerja-kerja pembakaran dan pemecahan lemak giat dijalankan, maka perlulah dikeluarkan lemak-lemak tersebut dari badan dengan cara yang tepat dan berkesan.

☆ Untuk tugasan ini Alfafa Complex/ herblax lah yang paling sesuai untuk melaksanakannya. Alfafa / Herblax juga berperanan mencuci hati, darah dan usus (detox-keluarkan toksin dari badan)

Alfafa Complex (330/700 kapsul)
#Mencuci hati, darah dan usus – makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin dari badan, mencantikkan kulit dan otot.
#Penggunaan jangka panjang dapat menyingkirkan lemak dan kolestrol, mengurangkan kolestrol, mengandungi saponin – span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol
#Melegakan keletihan
#Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastric, sembelit, hepatitis dan hyperacidity
#Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin, menjadikan badan terasa lebih ringan. 

Herb-lax (120 kapsul)
#pembersihan najis yang tersekat
#merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
#membantu masalah sembelit
#tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
#mengempiskan perut
#ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman herba.

☆Biasanya mereka yang kehilangan berat dalam tempoh yang cepat, akan hilang kepejalan otot, maka badan akan menggeleber dan lembik. Walaupun berat turun dan ini sangat menggembirakan tetapi postur badan tetap bermasalah.

☆Hal ini berlaku walaupun anda masih mude, bukan orang tue je badan lembik. Maka disinilah peranan yang dimainkan oleh CinchTM Shake dan ESP (Energizing Soya Protein)

Cinch TM Shake 
#Indeks glisemik rendah – 22; sesuai untuk pengidap kencing manis dan mengekalkan tahap gula darah yang normal dan kekalkan tenaga
#Mengandungi Cinch Pro- campuran ekslusif protein diperkayakan dengan leucine-asid amino
~ Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan
~ Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat didalam protein tertentu. Kesan pada mereka yang telah mengambil cinch ialah kehilangan lemak, berat, inci pada masa yang sama masih mengekalkan otot mereka.
#Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
#Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan anda rasa puas dan kenyang
#Tinggi serat (6g setiap hidangan)
#Sumber soya bebas GMO
#Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
#Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat, datang dengan 3 perisa hebat coklat, cafe latte dan vanila.
#Cinch Shake sesuai untuk semua  golongan lelaki atau wanita sudah berkahwin atau belum, tetapi tidak sesuai untuk ibu mengandung kerana kandungan cinch boleh mengecilkan saiz pinggang  dan membakar lemak, dikhuatiri menyebabkan berat bayi anda tidak naik. 

ESP (Soy Protein  Isolate Powder)
#Mengoptimumkan penyerapan nutrien lain
#Membekalkan tenaga berpanjangan, kurang rasa  lapar even berpuasa!
#Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, kulit terasa lembut hanya selepas 2 minggu mengunakannya.
#Mengembalikan keserian kulit dan kepejalan otot
#Tiada pengawet, perasa, pemanis tiruan, rasa asli soya dan vanilla
#1 hidangan ESP bersamaan 2x daging, 4x telur, 12x susu rendah lemak
#Tiada asid urik

☆ Semua produk diatas mempunyai peranan  yang penting untuk menurunkan berat anda. Untuk memilih produk mengikut keperluan badan bolehla berbincang dengan saya dahulu. Sebelum tu kite check dulu kenape kite selalu gagal untuk turunkan berat:-
#Kekurangan nutrisi
#Sukar untuk diikuti
#Hasil lambat, sedangkan dah banyak duit keluar
#Merendahkan kadar metabolisme
#Tidak berdisiplin dan tidak sabar
#Nakkan hasil yang cepat tetapi malas bersenam dan gagal mengurangkan pengambilan makanan
#Kurang minum air masak
~ Pengambilan air masak 3 liter adalah wajib untuk menurunkan berat, kerana kebiasaan orang yang selalu lapar, mereka sebenarnya tidaklah lapar tapi badan mereka kurang air.Itu yang asyik nak makan je padahal baru makan 15 minit lepas. Badan kite haus tapi isyarat yang otak kite terime ialah kite lapar.
~ Tapi ramai customer saya yang berat badan cepat turun bila minum  air sehari 5 liter, sangat berkesan berbanding yang lain. Mungkin  anda boleh cuba dan rasai sendiri hasilnya.
~ Tak kesian ke ngan badan kite yang dehidrated tapi disumbat pulak dengan junk food, air kopi pekat, biskut yang manis-manis, jeruk dan macam-macamla. Lagilah sel-sel tubuh kite kurang air. Kurang air menyebabkan  kite nampak lebih tua dari usia sebenar. 





Sabtu, 24 Mei 2014

Kelebihan Cadangan Set Kurus Shaklee


Kelebihan  CadanganSet Kurus Shaklee


■ Membantu mereka dalam mengatasi masalah berat badan berlebihan

■ Membekalkan protein untuk mereka yang berdiet agar kekal aktif untuk melakukan aktiviti seharian

■ Membina otot badan agar kulit tidak menggeleber selepas badan menjadi langsing.

■ Menyingkirkan toksin yang menghalang badan dari menyerap nutrient dari makanan yang diambil

■ Anda akan berasa kenyang yang menyebabkan anda tidak makan secara banyak.

■ Mengurangkan paras kolestrol dalam badan yang menjadi punca kepada serangan jantung.

Set-Kurus-Shaklee

Secara asasnya set pelangsingan Shaklee ini berfungsi dalam 3 cara supaya berat dan bentuk badan anda tidak on dan off.3 cara tersebut adalah seperti

Detox

Alfalfa dan herb lax

■ Merangsang proses percernaan agar menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam badan.

■ Melegakan sembelit kerana herb lax juga merupakan pelembut najis.Tidak sesuai untuk ibu yang menyusukan anak untuk mengelakkan bayi dari cirit birit.

Bakar

Lecithin

■ Menyingkirkan lemak dari makanan yang kita ambil dengan memecah dan menyingkirkan lemak tersebut.Membersihkan salur darah dari lemak dan kolestrol yang melekat di saluran darah.

Bina

Cinch Shake Mix atau ESP Protein

■ Mengelakkan kulit dari menggeleber dan membekalkan protein dalam badan.

■ Membina otot supaya bentuk badan anda menjadi cantik dan menawan




Cadangan Set Kurus Langsing Dengan Shaklee






Produk:-

Herb-Lax – 
Menyokong Pelawasan Teratur
~Diet yang kaya serat, air yang mencukupi dan senaman yang tetap, kesemuanya menyumbang kepada pembuangan air besar yang teratur. Pada masa yang tertentu, Herb-Lax yang lembut boleh membantu.
Julap lembut untuk kegunaan sekali sekali Mengalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semula jadi tubuh badan.
Daun senna telah digunakan secara tradisional.

Lecithin –
Pengemulsi Semulajadi ( Nature’s Emulsifier)
Akademi Sains Kebangsaan menyatakan yang kolina penting dalam diet seharian kerana fungsinya dalam menyokong kesihatan otak, hati, kardiovaskular dan pembiakan. Kolina adalah suatu komponen neuropenghantar asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej kepada otak dan sistem saraf.
Setiap kapsul membekalkan 3.1g kolina yang kaya dengan lesitina termasuk 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
Sumber semula jadi dari kekacang soya

ESP –
Membekalkan Tenaga Berkekalan Dengan Protein Berasaskan Tumbuhan Yang Berkualiti Tinggi
ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dan dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.
Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.
Paras glisemik indeks yang rendah dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah normal.
Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakan kesihatan jantung dan prostat.

Cinch Shake Mix –
 Campuran Proprietari Protien Dengan Leusina
Cinch Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persolan ” Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau ” Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch Shaklee merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa berasa kenyang semasa mengurangkan berat badan.
Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
Diperkaya dengan Leucina untuk memelihara otot di saat mengurangkan berat badan.
Mengandungi 24gram protien dalam setiap hidangan baga rasa puas dan kenyang.
Kandungan serat yang tinggi, 6gram dalam setiap sajian.
Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan pasas gula normal dalam darah dan mengekalkan tenaga.
Memberi 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting.
Tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan.
Soya yang tidak diubahsuai genetiknya (bukan GMO)




KURUS DENGAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE

KURUS DENGAN CINCH SHAKE MIX Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan "Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?". Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting.

Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulutMengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusinaDiperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badanTerdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyangMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajianNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenagaMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatanSoya bukan GMO

Cara Pengambilan :
Minggu Pertama Breakfast minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya/sunquick/juice Lunch makan macam biasa. kurangkan nasi. lebihkan sayur-sayuran dan elak makanan yang berlemak.

lepas lunch amik lecithin 3biji

Petang minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya/ sunquick/juice Malam dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke.. JANGAN skip mkn .. lps tue amik lecithin 3biji.. Herblax 1minggu 2kali .. 2biji sehari Minggu Kedua Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak.. Cinch ni akan bg kiter rasa kenyang dan bertenaga juga




Kurus Dengan Cinch Shake Mix Shaklee


Langsing dan Ramping Dengan Cinch Shake Mix 
Shaklee

Cinch Shake Mix ? Apa tu ? Produk apa ? Eh.. eh.. Cinch Shake Mix ni glamer tau ! hehee.. Haa ni laa Cinch Shake Mix dari Shaklee ! Ada 3 perisa iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. 


Apa Itu Cinch Shake Mix ?Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

 Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulutMengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusinaDiperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badanTerdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyangMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajianNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenagaMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang pentingTiada perisa, pewarna atau pemanis buatanSoya bukan GMO Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan


Testimoni Cinch Shake Mix
☆dari 95kg ke 84 kg☆




Selasa, 20 Mei 2014

Testimoni Shaklee - Cinch Shake Mix Shaklee + Alfalfa Shaklee

Testimoni Cinch Shake Mix + Alfalfa

Tercari2 produk utk kuruskan badan.. akhirnya dengan Cinch Shake Mix + Alfalfa, berat badan nya turun.. sangat happy.... sebab perubahan yang kita lihat ni... adalah tak sampai sebulan dia amalkan Cinch Shake Mix + Alfalfa...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...