Pages

Ahad, 1 April 2018

Nutriferon Shaklee Stok Terhad




Stok terhad ye. Sapa nak mai booking cepat. Shaklee dah bagi notis... #NUTRIFERON akan stop sementara pengeluaran sampai tahun depan....


*NUTRIFERON*
( 30 x 1.2g )
*Ekzema (dewasa)
*Ibu menyusu yang anak anaknya kerap demam/selesema/ekzema/asma
*Mengaktifkan interferon tubuh untuk menguatkan fungsi sistem imun
*Melindungi daripada jangkitan selsema, demam, virus, bakteria dan kanser

Vivix Shaklee Dan Kelebihannya








Kebaikan Vivix Shaklee

Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan

Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir

Membantu merawat penyakit parkinson

Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar

Meningkatkan kesihatan imum badan

Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ahad, 5 November 2017

Muhasabah Diri

Hotel yang sama, bilik yang sama, tetapi dua harga yang berbeza..kenapa bayar lebih?? Anda boleh mencari hotel ideal anda di Trivago..Trivago membandingkan lebih daripada 200 laman web..anda boleh mencari hotel ideal anda dengan harga terbaik...Hotel?? Trivago..

Bagaimana pula dengan ini ?
👇 😘

Kubur yang sama, tanah yang sama. Tetapi, dua keadaan yang berbeza. Kenapa dosa lebih? Anda boleh mencari kubur ideal anda dengan taubat nasuha. Taubat nasuha menghapuskan lebih daripada berjuta-juta jenis dosa.Anda boleh mencari kubur anda dengan amalan pahala terbaik. Kubur?  Taubat nasuha.

Jom bersihkan hati... hati bersih hidup bahagia..

1. Jgn cari salah orang...Salah sendiri banyak pun kita tak sedar.

2. Jangan hina orang... Allah tak pernah hina kita.

3. Jangan buka aib orang... Allah simpan aib kita sampai hari akhirat.

4. Jgn perlekehkan orang...Allah hargai setiap usaha hambaNya.

5. Jangan mengata orang...Mana tau masa depan org yg kita kata tu lah yg akan tolong kita dalam kesusahan.

6. Jangan sakitkan hati orang...Doa org yang teraniaya itu makbul.

7. Jangan bangga dengan amal ibadah kita...Hanya Allah yg tahu amal tersebut diterima atau tidak.

8. Jangan sombong dengan apa yg kita ada... Allah boleh tarik bila2 masa.

9. Jangan bandingkan orang lain dengan kita... Allah buatkan rezeki setiap orang itu berbeza.

10. Jangan sedih dengan kekurangan kita... Allah tahu apa yang terbaik utk hambaNya.

Renung2kanlah & sama² kita Muhasabah diri..

Copy & Paste

Jumaat, 3 November 2017

Promosi Vivix Beli 2 Diskaun 5%



📢📢📢📢📢 PROMOSI NOVEMBER !!!!!

Dengan pembelian 2 BOTOL VIVIX
- free keahlian
- free pos
- diskaun 5 %
- bonus RM36.10

Best ke best????

Berminat???

www.wasap.my/0125032978

Manfaat Vivix Yang Perlu Anda Tahu:-

*VIVIX*
( 150 ml )
*Untuk kanser (diambil selepas berhenti dari kemoterapi)
*Penemuan hebat anti-penuaan selular
*Melindungi dan memperbaiki sel DNA
*Meningkatkan jangka hayat selular
*Anti-kanser, anti-oksiden dan anti-inflamasi
*Melindungi daripada penyakit jantung
*Untuk kencing manis, cyst, darah tinggi, jantung, alergi, turunkan berat badan, hilangkan ketagihan merokok, kawal stress, bagi tenaga

Khamis, 2 November 2017

Beg Viral Beg Quechua


Hai peminat beg Viral Quechua.. Anda sedang mencari beg viral ini?? Ok... kalau rasa nak borong banyak boleh le contact akak. Beg ni sangat sesuai dipakai semasa travel, semasa hujan. Selain itu beg ini juga sangat sesuai dibuat goodies. Oh ya... hujung hujung tahun ni akak tahu ramai yg mencari beg ini utk buat saguhati Kelab Guru & Staff... terbaikkan.... 

Bagi yang nak buat jual... boleh borong banyak banyak kat akak ye😉. Beli banyak sangat berbalaoi dari beli 1 atau 1.

Kalau berminat nak borong boleh wasap akak 0125032978







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...