Pages

Ahad, 26 Mac 2017

Stok Shaklee Bertambah

Alhamdulillah.... stok dah mai.. untung kan... tak yah guna GDEX... POS LAJU.... tahu tahu barang dah sampai depan pagar rumah.... siap bawa masuk dlm rumah....

Jom sama sama dengan anak untuk agih agihkan stok ke customer. Esok boleh le cod😊

Orang orang TELUK INTAN, HUTAN MELINTANG, BAGAN DATUK yang mana mencari SUPLEMEN SHAKLEE boleh wasap 0125032978 ye😊

Sabtu, 25 Mac 2017

Bila Simanja Sibuk Dengan Shaklee


Haish korang ni.. tak boleh nampak mama nak agih agihkan stok Shaklee ke customer. Korang pon sibuk juga ye membantu, menyusun, menyepah dan selerakkan Shaklee mama... bila tengok suasana macam ni baru mama tahu adik dah makin sihat. Dah kembali aktif. Syukur Alhamdulillah. Risau mama dengan keadaan adik. Setiap malam berkokok nya....




Alhamdulillah... rezeki mama.... dah siap siap susun masuk beg... wasap berbunyi... order masuk lagi... Tp kebetulan mama tak simpan nutriferon.... kena tunggu Isnin lah baru sampai. Mujur customer mama sporting dan sanggup tunggu... Hijau tu free gift untuk customer mama yang tersayang... Pil Box... Color dan rupa dah macam kura-kura....

Minyak Herba Asmak Membantu Redakan Kahak Dan Batuk

Just nak SHARE!!
Baby batuk berkahak. Kahak berkumpul banyak. Baby susah nak bernafas. Bacaan oksigen baby pon dah slow. Baby terpaksa sedut gas untuk cairkan kahak dia bagi untuk memudahkan baby bernafas. Bunyi nafas pon semacam jer...ya Allah sian nya baby... kalau le baby besar macam abang adam boleh le mama bagi makan shaklee... ni... baby baru 7 bulan.....bawa pergi ke klinik kesihatan (KK) mereka terpaksa transfer baby ke hospital Teluk Intan untuk rujuk kepada pakar. 

Baby dibenarkan balik rumah dengan 1 surat.. bila2 keadaan baby membimbangkan boleh terus admit wad 3C. Tak perlu pergi emergency atau mana mana. Kalau boleh mama memang taknak baby admit wad.... 

Alkisah.. mama buka FB mama lihat 1 testimoni sebiji kisah baby. So .. mama google kat area mana Teluk Intan ni ada jual Minyak Herba Asmak. Sedangkan kawan sekolah mama ada jual  tapi disebabkan emergency mama terpaksa abaikan kwn yg jual tu... mama beli botol kecil utk try jer....
Malam tu... mama sapu belakang, dada, tapak kaki sambil selawat.... gosok gosok sambil buka pintu bilik air bilik utama. Kot kot baby nak muntah ker.... tapi tak muntah muntah.. bila mama alih baby ke bilik.. baby boleh muntah atas toto dengan banyak. Mama tengok baby nampak macam lega.... Esok mama bawa baby jumpa pakar...depa tak tahan baby..just nak jumpa lagi 2 minggu.. Ya Allah.. mama harap sangat kahak & batuk baby hilang... Ya Allah, Kau sembuhkan lah baby ku.... seronok tengok baby anas dah kembali aktif.....

Stokis Minyak Herba Asmak Daerah Teluk Intan :
 H/P : 0135819100 Rabiahtun (SD05701)

Stokis Kg Bahagia Teluk Intan : 
H/P : 0195198499 Nurul Ashikin (MH05711)



Jumaat, 24 Mac 2017

Beg Atau Cover Untuk Netbook๐Ÿ˜€


Cubaan untuk kali pertama untuk buat Beg atau Cover Notebook... saje je try... kot2 jadikan... kita bagi netbook ni baju๐Ÿ˜€. Tak sangka berjaya hasil kan nya.



Lihat tu, barangnya, main hentam je. guna g ada... eehehe

Tengah fikir fikir mana nak cantum... baby anas pula merengek rengek... sabar le. tu mesti baby anas dah rasa boring sangat-sangat kan. Almaklumlah si manja baru baik dari demam so nak phatian lebih dari mama dia......

Manja mama minta perhatian le tu... Boring ye.. mama tak peduli

alhamdulillah...siap jugak... tapi tak le lawa mana... sekurangnya menjadi dan boleh diperbaiki๐Ÿ˜‚
Ok tak ni??? Ok kan.... cun sangat sangat.... kalis air tu๐Ÿ˜‰. Asalnya ada tali tapi bila dah jahit, baru perasan tali tu dah nak putus. so.. kita abaikan tali tu. tak de tali pon cantik juga (hahaha puji diri sendiri). Silapnya tak de span. kalu ada span lagi kebaboom kan... Ni semua angkara excited nak sipkan malam ni juga!!!


Taraaaaaa.... Beg atau Cover Netbook


Khamis, 23 Mac 2017

Beg Kalis Air @ Quechua


Ini pasalnya malas terjebak. Bila dah terjebak rasa tak menang tangan. Ramai yang order.. asal order 1 tapi bila cod tambah lagi... Untuk order boleh wasap 0125032978 ye

Beg Kalis Air
Beg Quechua
Hiking Beg
Beg Travel
10 Liter
Sangat sesuai dipakai untuk aktiviti bebas atau ringan





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...