Pages

Memaparkan catatan dengan label Travel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Travel. Papar semua catatan

Selasa, 4 April 2017

Beg Kalis Air

Just nak share😀

Happy sangat sangat dengan adik sekolah. Stok Beg Kalis Ais kali ni sampai tak banyak. Color pon tak banyak pilihan. Almaklum le.. orang yang pos beg ke kampung tu anak dia demam. So...mama kekeringan stok.

Adik adik sekolah ramai dah bertanya. Kak Fza... beg viral dah sampai ke? Bila sampai ye.... nak tahu....

Bila sampai je... tak nak upload ke blog atau facebook. Bukan apa... sebab beg nya terhad je.... yang bagus adik adik ni... depa dah standby duit. Tak reti hutang atau minta kurang harga...tak kisah le mereka bayar dengan duit seringit seringit.... depa iklas membeli...dan  mama iklas menjual. Seronok pon ada😉

Khamis, 9 Mac 2017

Beg Sejadah Atau Sejadah Travel


Sejadah Travel atau beg Sejadah Travel

Boleh diletakkan telekung dalamnya
Sesak sesak boleh dijadikan bantal
Pelbagai corak yang menarik
Mudah dibawa ke mana sahaja



Ahad, 5 Mac 2017

Bantal Selimut Travel



Bantal selimut travel senang dibawa ke mana sahaja

Bila zip jadi bantal, buka zip jadi selimut

Sangat sesuai untuk semua umur

Boleh dijadikan bantal hiasan dalam kereta

Yang ada anak kecik, baik dapatkan nya, takkan setiap kali pergi rumah orang nak minta lapik atau toto untuk letakkan baby kita kan....

Gambar seperti dibawah ye






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...