Pages

Isnin, 12 Jun 2017

Romper Baju Melayu Baby Anas


Nak cerita apa yg mama buat hari ni... mood mama berbunga bila mama rasa excited nak buat ROMPER BAJU MELAYU ANAS . Ya.... berkobar.... dalam pukul 10 pagi mama try le potong2 kain mengikut ukuran yg mama dah sukat hari Sabtu hari tu... 



Lihat... ni kain yg mama dah potong tadi... harapan mama.... menjadi lah hendaknya.. hajat dari anak 1st lagi nak hasilkan baju utk anak..tp... malas nak guna mesin pusaka arwah mak..bila dah ada mesti sendiri...pelbagai mama fikir nak buat๐Ÿ˜‰


Orang kata... apa2...kita start jahit leher dulu sebelum jahit bahagian lain...senang nak adjust mana yg patut


Alhamdulillah...siap... butang n kaki je tak siap...so... mama siap utk g jahit tepi supaya lagi nampak cantik romper tu......


Tara....... dh siap jahit tepi.....


Alhamdulillah...siap dahhhhh....... saja je guna butang hijau tu bg nak sama dengan baju raya abangnya....





Comel tak baby anas menggayakan ROMPER BAJU MELAYU yang mama jahit... ALHAMDULILLAH..... siap juga...terasa nikmat kepuasan disitu...teruja sangat2 bila dapat jahit Romper Baju Melayu Anas.... lepas ni nak buat macam2 lagi.....

Selamat Menunaikan Puasa Di Bulan Ramadhan
&
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN๐Ÿค—


Khamis, 8 Jun 2017

B Complex Kurangkan Sakit Badan



Alkisah cust ni:-

Saya dh lama sebenarnya sakit kat leher. Mcm salah tidur gitu
Lepastu sakit punggung sebelah je
Dh pergi urut banyak kali. Tpi sama je. Jumpa doktor, doktor bagi ubat tahan sakit je
Lastnya kawan dia syorkan Try Shaklee.. sebab kan kekurangan bajet, dia ambik B complex ......

Ni hasil dia setelah ambik B complex x sampai 2 minggu

Suplemen Untuk Kecantikan Kulit



SET NI SESUAI UNTUK ANDA YG MENPUNYAI MASALAH MUKA BERJERAWAT.......... nak pudarkan bekas2 jerawat mahupun chicken pox.

Serius.....

Dengan set ni... boleh kembalikan KECANTIKKAN KULIT YG SUNGGUH LUAR BIASA.

Bukan saja utk cantik..... ianya boleh bekalkan tenaga dibulan puasa dan boleh daptkan kembali berat badan yg IDEAL ☺
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...