Pages

Ahad, 31 Julai 2011

Letih vs Ngantuk....

ni notebook fujitsu aku...bkn akak aku nye...tp....notebook ni still kt icu lg...jntung dia rosak kot....;(
Wah.. letihnye mata.. seharian ngadap laptop.... thanks pd akak ku Noo Hayati sbb bg pinjam laptop dia..so..byk le aku ngedit blog n gambo d pesbuk. Arghhhh....notebook aku bila lak leh siap ye.... dh lama dh kat kt icu... windunye kat notebook ku.....cpt le sembuh.......

Skrg aku nk tido pulak..ngntuk bangat...next time aku update lg blog ni erk...

Sabtu, 30 Julai 2011

Teluk Intan Golf & Country Club...yg "BARU"

Sama ngn ah hock "kafe"

pandangan tepi kelab/kafe

peta pdg golf

kolam

zaman kite keje.....x le cntek cm ni..tp skrg...wolawei...dh cntek siot kelab golf tu.. menarik hati ni..kalo nk b'santai ok le tempat tu......

Rabu, 20 Julai 2011

Besday aku 18 Julai yg lepas

18hb 7 ritu besday aku.. Aku smbut ngn en. Akhyar kebetulan besday aku ngn dia sma... Hanye org opis je... Dr nak wat mkn2 terus depa dok beli kek... Thanks ye kengkwn opis... Sedap beb kek tu... Kek aiskrim lor... Secret resepi ag.... Wah... Mmg sedap.... Layan pulak ngn bihun sup gear box.... Wolawei... Terangkat.... Tp cian aku.... Sup gear box nye tinggal kuah.... Dsbb kn aku ni asyik potong kek tuk kengkwn opis..... Thanks ye pd korang smua... Aku happy beb.... Tp bila kenang kn umur aku ni cecah dekat 30an.. Alahai... Aku gayat le... Aku takut..... Smpai skrg idup aku cm ni... Bab psgn idup.... Aku rasa c dia tu.... Cm lalang jele... Aku x yakin.... Ibarat lagu IKLIM.... SERIBU KALI SYG.... ce korang dengo ar lirik tu... Mmg sesuai tuk aku.... Aku sedey tau bila dengo lagu tu.... Pasti leleh..... Yg pasti... Aku ni... Idup aku... Sorang aje..... Ade pakwe cm xde pakwe.... Hampeh ar..... Boring ler.....

Khamis, 7 Julai 2011

Jenjalan g Melaka...

Atas beca.. pusing3x melaka
Kat A'Famosa...yg blkg tu sebuk je nak join gambo.


Kat Botanical...best

Ni le kembo i...tp dia ni kurus kit dr i ler...

Senyum..! xperlu kata ape2..

Baru je sampai..ambek ar gambo sekeping 2 dulu
Bestnye g Melaka..... 3hb tu g Melaka.... Wlupon frust rakan2 fb x turun 1x tapi kami tetap happy.. Aku g ngn Liza 1 family n gak Intan n anak dia... Syok nye... Letih le kaki ni ni b'jln tp kepuasan terasa.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...