Pages

Selasa, 27 September 2011

Rindu kat blog sendiri....

huhuhuhu.... lamanye aku x singgah kat sini... al-maklumle...lappy aku rosak kn... ni..free2 leh le aku edit pe yg patut kan....

Ahad, 7 Ogos 2011

Anak buah ku.

Adli, Adik & Sofea..

Nak tunjuk buah ati ku yg t'syg.....syg sgt2...... Mama Ija syg korang tau..muah....

Ahad, 31 Julai 2011

Letih vs Ngantuk....

ni notebook fujitsu aku...bkn akak aku nye...tp....notebook ni still kt icu lg...jntung dia rosak kot....;(
Wah.. letihnye mata.. seharian ngadap laptop.... thanks pd akak ku Noo Hayati sbb bg pinjam laptop dia..so..byk le aku ngedit blog n gambo d pesbuk. Arghhhh....notebook aku bila lak leh siap ye.... dh lama dh kat kt icu... windunye kat notebook ku.....cpt le sembuh.......

Skrg aku nk tido pulak..ngntuk bangat...next time aku update lg blog ni erk...

Sabtu, 30 Julai 2011

Teluk Intan Golf & Country Club...yg "BARU"

Sama ngn ah hock "kafe"

pandangan tepi kelab/kafe

peta pdg golf

kolam

zaman kite keje.....x le cntek cm ni..tp skrg...wolawei...dh cntek siot kelab golf tu.. menarik hati ni..kalo nk b'santai ok le tempat tu......

Rabu, 20 Julai 2011

Besday aku 18 Julai yg lepas

18hb 7 ritu besday aku.. Aku smbut ngn en. Akhyar kebetulan besday aku ngn dia sma... Hanye org opis je... Dr nak wat mkn2 terus depa dok beli kek... Thanks ye kengkwn opis... Sedap beb kek tu... Kek aiskrim lor... Secret resepi ag.... Wah... Mmg sedap.... Layan pulak ngn bihun sup gear box.... Wolawei... Terangkat.... Tp cian aku.... Sup gear box nye tinggal kuah.... Dsbb kn aku ni asyik potong kek tuk kengkwn opis..... Thanks ye pd korang smua... Aku happy beb.... Tp bila kenang kn umur aku ni cecah dekat 30an.. Alahai... Aku gayat le... Aku takut..... Smpai skrg idup aku cm ni... Bab psgn idup.... Aku rasa c dia tu.... Cm lalang jele... Aku x yakin.... Ibarat lagu IKLIM.... SERIBU KALI SYG.... ce korang dengo ar lirik tu... Mmg sesuai tuk aku.... Aku sedey tau bila dengo lagu tu.... Pasti leleh..... Yg pasti... Aku ni... Idup aku... Sorang aje..... Ade pakwe cm xde pakwe.... Hampeh ar..... Boring ler.....

Khamis, 7 Julai 2011

Jenjalan g Melaka...

Atas beca.. pusing3x melaka
Kat A'Famosa...yg blkg tu sebuk je nak join gambo.


Kat Botanical...best

Ni le kembo i...tp dia ni kurus kit dr i ler...

Senyum..! xperlu kata ape2..

Baru je sampai..ambek ar gambo sekeping 2 dulu
Bestnye g Melaka..... 3hb tu g Melaka.... Wlupon frust rakan2 fb x turun 1x tapi kami tetap happy.. Aku g ngn Liza 1 family n gak Intan n anak dia... Syok nye... Letih le kaki ni ni b'jln tp kepuasan terasa.....

Khamis, 23 Jun 2011

Aku yg baru nak belajar..

Lihat org punye blog...wah...mcm2 de..tp awk ni..hurm...ciput jer...xpe2......slow2.... 1 ari..blok aku kn jd cm dia org gak...eheehe

Aku rindukan suasana di Pusat Sumber...

Kenangan bersama cikgu yang, cikgu maslina, n k'ita
Bersama ngn adik2 yg m'bntu uruskn ps.

Difikir2x........Andai masa tu boleh dikembalikan.... aku nk kembali.... di Pusat Sumber... Kat citu... aku lebih aman... aku.... rindukan nye..rindu pd cikgu Yang Kalsum...rindu pada cikgu Maslina...rindu pd Rozalita... kt opis...aku.....sedeynye.... bila aku ingtkn pd sorang insan yg wat aku "menangis".... ya Allah..... nape....? nape dugaan ni t'jd dlm idupku.. sebelum aku....dtempatkn di opis..aku dh pk akn hal ni..tp aku x sangka akhirnye...hal ni berlaku jua.. aku sedey.... sedey yg teramat sgt...hingga aku tiada mood tuk bangun awl pagi seperti mula2 aku naik ke pej dulu.. Nape???! aku x rela ini smua b'laku... aku ingin kn suasana yg harmoni...

Rabu, 22 Jun 2011

Malam yg sunyi....

Dlm seorg diri.... b'mcm2 bunyi yg aku dengar.. aku mkin takut.. tido mlm aku...sering t'ganggu..... kena aku dtinggal kn sorang diri tuk harungi mlm yg sunyi n kelam..... aku benci suasana yg mcm ni.. x suke tau.............

Ahad, 13 Februari 2011

Aku happy rini

Aku happy sgt...akhirnye...nak ada pondok lepak dh t'tunai juga...cuma x ar beso.. almaklum le..kelengkapan x ckup... kayu hanye sebatang je.... sok...aku plan...nk beli lampu pnjg... pastu lak..... suis... aku nk psg kt pondok tu... boring2 leh ar aku on9 kt pondok tu aje... ye pasti.... aku rasa happy...thanks pd adli coz dia yg pujuk atok dia tok wat pondok ni.... hurm... aku suka...thanks le budak2 yg tolong wat keje2 sampingan...mujur le budak kampung aku ni sporting kn... thanks byk2...aku suka!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...