Pages

Memaparkan catatan dengan label Testimoni Cinch Shake Mix. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Testimoni Cinch Shake Mix. Papar semua catatan

Sabtu, 22 November 2014

#ShakleeEffect - Cinch Shake Mix Kembalikan Bentuk Badan Yang Ideal


Cinch Shake Mix adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, dengan Cinch Shake Mix anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!


Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh variety kan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya. 


Disini Fza nak share kelebihan & kebaikan Cinch Shake Mix

♢Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
♢ Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
♢Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
♢Meningkatan metabolisme badan
♢Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
♢Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
♢Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
♢Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
♢Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
♢Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
♢Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
♢Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
♢Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
♢Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
♢Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
♢Soya bukan GMO

Hari ni, Fza teringin mencuba Cinch Shake Mix, sebab terasa pinggul-pinggul ni dah mula naik, almaklumlah, hujung tahun terlampau banyak jemputan perpisahan kelas. Selera menjadi-jadi apabila melihat pelbagai hidangan didepan mata...


Nanti 1 minggu kita lihat perubahannya ye... berkesan atau tak Cinch Shake Mix. Kalau diikutkan cerita berkesan kerana Cust Fza yang konsisten Cinch Shake Mix selama 1 bulan setengah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 9 kg.

Testimoni Cinch Shake Mix




Sabtu, 24 Mei 2014

Kurus Dengan Cinch Shake Mix Shaklee


Langsing dan Ramping Dengan Cinch Shake Mix 
Shaklee

Cinch Shake Mix ? Apa tu ? Produk apa ? Eh.. eh.. Cinch Shake Mix ni glamer tau ! hehee.. Haa ni laa Cinch Shake Mix dari Shaklee ! Ada 3 perisa iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. 


Apa Itu Cinch Shake Mix ?Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

 Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulutMengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusinaDiperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badanTerdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyangMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajianNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenagaMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang pentingTiada perisa, pewarna atau pemanis buatanSoya bukan GMO Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan


Testimoni Cinch Shake Mix
☆dari 95kg ke 84 kg☆




Selasa, 20 Mei 2014

Testimoni Shaklee - Cinch Shake Mix Shaklee + Alfalfa Shaklee

Testimoni Cinch Shake Mix + Alfalfa

Tercari2 produk utk kuruskan badan.. akhirnya dengan Cinch Shake Mix + Alfalfa, berat badan nya turun.. sangat happy.... sebab perubahan yang kita lihat ni... adalah tak sampai sebulan dia amalkan Cinch Shake Mix + Alfalfa...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...