Pages

Memaparkan catatan dengan label Testimoni Kurus. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Testimoni Kurus. Papar semua catatan

Sabtu, 1 April 2017

Cinch Shake Mix Bantu Untuk Kurus😀


Cinch Shake Mix

⤵⤵⤵⤵⤵


1. cinch shaklee buat MEMANG KHAS utk diet..

2. cinch ada leucine.bagus untuk metabolisma dan otot.

Walau apa pon yg uoll makan,WAJIB BURN dan add on dgn supplement..
Sungguhpon diet 80% adalah drp pemakanan,tapi cuba kalian buat senaman...LEBIH CEPATT PENURUNAN..😊


Kenapa kita pilih cinch utk kurus
     
  ⬇⬇⬇⬇⬇


✔Dan nampak perubahan pada otot badan..berat turun,tapi secara sihat and fit

✔Pehhh rugi korang yg nak kurus tak try cinch...sedapp amat

✔Meal replacement plak tu...hehehe,siapa yg bekerja keluar pagi tu x amatlah sesuai
Apa lagi??? Jom le ambil CINCH SHAKE MIX😀


Sabtu, 14 Februari 2015

#Testimoni - Koleksi Testimoni Kurus Dengan Slimming Set Shaklee

Testimoni (1)

ARRRGGHHHHH!!! 4 KG TURUN SEBULAN!! Wah BESTnya... pelik kan.. orang lain boleh.. tp bila kita tak menjadi!! .
Yg penting, semangat nak kurus tu kena kuat! KONSISTEN & YAKIN terhadap 1 produk!!
Air Suam kena le minum banyak! IN SHA ALLAH! DENGAN IZIN DARINYA!


Testimoni (2)


Berjaya turunkan berat badan 7kg dlm masa 3 bulan dengan LECITHIN+HERBLAX.



Testimoni (3)



Susut Inci Ketara Dengan ESP+OmegaGuard+Lecithin+AlfalfaComplex


Testimoni (4)


Respon dari Customer Shaklee selepas makan SLIMMING SET, dulu 2/3 hari baru membuang...sekarang...1 hari berkali2 membuang... kesan positif tu... biarkan lemak tu terus disingkirkan dr perut.. baru le perut kempis... .




Kurus Dan Buang Toksin Dengan Pantas


BAJET.. BAJET.. BAJET.. ALAHAI BAJET!!! YG SEDANG KIRA BAJET! STILL LEH KURUS JUGA... .
.
KURUS & BUANG TOKSIN.
Dalam seminggu anda akan lihat hasilnya.
Ramai dah mencuba & berkesan. Alhamdulillah... dengan set KURUS & BUANG TOKSIN anda akan terasa >>
.
☑ BERAT BADAN TURUN.
☑ SUSUT INCI KETARA.
☑ PEHA TIDAK BERGESEL LAGI.
☑ PERUT LEPER & KEMPIS.
☑ PINGGUL MENGECIL.
☑ JERAWAT DIMUKA KURANG.
☑ MUKA CERAH & SEKATA
.
Anda MESTI MENCUBA dan KONSISTEN dengan Produk Ini... INSHA ALLAH ia boleh membantu anda untuk MENDAPAT BENTUK BADAN YANG DIINGINI. .
.
Hasilnya >>




#Testimoni - Slimming Set Shaklee


Nak KURUS macam SAYA???
Fza boleh! Anda tentu boleh!!
Amalkan Slimming Set Shaklee!
KONSISTEN & YAKIN.
Semangat kena kuat.
RAJIN.... Rajin makan suplemen.
Jangan LALAI & LUPA!!!
Insha Allah ANDA BOLEH!!
.
Nak info dan detail produk...meh WHATSAPP Fza.. anda nak KURUS??? Nak KURUS kena lah mencuba SLIMMING SET SHAKLEE ni!!!



Sabtu, 10 Januari 2015

Kehebatan DUNIA BLOG


Petang semalam hantar barang untuk Customer Shaklee ke Giant Teluk Intan, 
Yang bestnya Customer ni tak pernah pon jumpa. 
Tak kenal pon.
So gatal mulut lah bertanya pada Customer ni,

Saya : Adik guna nama kat Facebook apa ye??
           Akak cari nama Adik kat Facebook tak jumpa lah.
Cust  : Saya tak ada Facebook lah akak
           Saya taip Shaklee kat Google, Saya jumpa Blog akak, tu yang saya Order 
           Dengan Akak. 
>> Ya Allah, macam kecil je dunia ni kan. Alhamdulillah, Rezeki Allah nak bagi.


Ni nak promote juga SET KURUS SHAKLEE yang Customer tu order semalam. Ni memang Produk Kurus yang Superb POWER!!! 

>> Jom baca kelebihan Shaklee ni hingga boleh bantu fza untuk kurus selepas bersalin.


Klik Gambar Untuk Detail Lebih Lanjut Macam Mana Saya Boleh Kurus Lepas Salin


H E R B L A X   (120 kapsul)

-melegakan sembelit
-meningkatkan kesihatan sistem penghadaman & usus
-membantu menyahtoksinkan badan
-membantu dalam menurunkan berat badan / mengempiskan perut
-menghilangkan jeragat
-mengurangkan bau badan



L E C I T H I N   (180 kapsul)

-untuk kurangkan berat badan (memecahkan lemak)
-menurunkan paras kolestrol dalam serum
-kencing manis, darah tinggi, jantung (lancaran edaran darah di pembuluh darah)
-lubang payudara tersumbat (susu tidak keluar)
-bantu masalah lupa (terutama lepas bersalin)
-mengekalkan fungsi optimum otak


O M E G A   G U A R D   (90 kapsul)

-untuk menurunkan berat badan
-untuk ibu hamil (membina sel otak bayi)
-menggalakkan perkembangan minda untuk dewasa & kanak-kanak
-meningkatkan sistem imun & menolong penyembuhan 
-atasi masalah jeragat
-kesihatan prostat lelaki
-meningkatkan daya seksual & pertumbuhan organ
-baik untuk kolestrol tinggi, sakit sendi, batuk berkahak yang berterusan
-strok
-kuatkan antibodi kanak-kanak (asma, demam & selesema)


A L F A L F A   (330/700 kapsul)

Suplemen yang wajib untuk wanita dan lelaki kerana alfalfa merupakan 1001 khasiat.
Ia juga dikenali sebagai RAJA TUMBUHAN kerana terkenal dgn khasiat dan mineralnya yg tidak terdapat dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dgn PROTEIN, ASID AMINO, KLOROFIL, SERAT, 15 ZAT GALIAN, 10 VITAMIN, 8 ENZIM & FITOKIMIA.

10 biji alfalfa = segelas susu

Kelebihan Alfalfa:
-Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
-Galactagouge - Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana ia merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
-Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
-Membantu membuang angin dalam badan.
-Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
-Melegakan sakit sendi dan belakang
-Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
-Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
-Memberi kelegaan semasa haid
-Merawat arthitis
-Bagus untuk asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
-Mencuci usus bagi membuang toksik
-Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
-Meneutralkan asid dalam badan
-Merawat masalah keputihan pada wanita
-Membesar dan menegangkan payudara
-Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
-Memulihkan urat selepas bersalin
-Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
-Meningkatkan stamina seorang suami
-Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit)




Sabtu, 22 November 2014

#ShakleeEffect - Cinch Shake Mix Kembalikan Bentuk Badan Yang Ideal


Cinch Shake Mix adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, dengan Cinch Shake Mix anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!


Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh variety kan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya. 


Disini Fza nak share kelebihan & kebaikan Cinch Shake Mix

♢Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
♢ Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
♢Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
♢Meningkatan metabolisme badan
♢Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
♢Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
♢Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
♢Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
♢Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
♢Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
♢Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
♢Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
♢Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
♢Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
♢Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
♢Soya bukan GMO

Hari ni, Fza teringin mencuba Cinch Shake Mix, sebab terasa pinggul-pinggul ni dah mula naik, almaklumlah, hujung tahun terlampau banyak jemputan perpisahan kelas. Selera menjadi-jadi apabila melihat pelbagai hidangan didepan mata...


Nanti 1 minggu kita lihat perubahannya ye... berkesan atau tak Cinch Shake Mix. Kalau diikutkan cerita berkesan kerana Cust Fza yang konsisten Cinch Shake Mix selama 1 bulan setengah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 9 kg.

Testimoni Cinch Shake Mix




Ahad, 6 Julai 2014

Omega Guard Dan Testimoni

Testimoni Omega Guard


Oh OMEGA GUARD Shaklee... rata2 yg ambil supplemen ni.. confirm BERAT BADAN TURUN... mahu tak turun..kalu dah asyik membuang je... lihat TESTIMONI Omega Guard ni... rasa teruja sgt... membuang pon tak nyempat.. pagi petang malam... nak membuang je... ni baru le namanya Omega Guard MEMBAKAR & MEMBUANG LEMAK DEGIL.... 

Selain untuk KURUS & PECAH2 KAN LEMAK.. Khasiat Omega Guard spt berikut:-

☞Memelihara dari penyakit stroke, penyakit jantung , kencing manis, gaot, tulang dan sakit sendi. 
☞Omegaguard terdapat dalam Set Sendi Shaklee untuk kesihatan tulang. 
☞Membantu kelancaran sistem peredaran darah.
☞Menyumbang kepada tekanan darah yang normal
☞Bagus untuk kulit yang cantik
☞Membantu menstabilkan hormon wanita
☞Baik untuk radang kulit seperti ekzema dan jerawat.
☞Baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit. ☞Sangat bagus dimakan bersama Set Kecantikan Shaklee
☞Bagus untuk pembentukan otak bayi pada trimester ke 2 dan ke 3. 





Ahad, 8 Jun 2014

Testimoni - Cadangan Set Kurus & Kecantikan








Semuanya Bermula dengan SHAKLEE... Kenal Shaklee... Amalkan Shaklee.. tak pernah menyesal... nak tahu rahsianya... boleh pm/whatsapp saya...

Mummy Adam Mukhriz Goh Cahaya Mata yg Cun Melecun... Anda jgn lihat je... cuba lakukan perubahan... dah KURUS mesti HAPPY kan... Raya nak dekat dah... mesti nak tampil menarik pada Hari Raya nanti...


#Cadangan Set Kurus - Lecithin & Herb-lax

#Cadangan Set Kecantikan - Vitamin E & Esp



Testimoni Cadangan Set Kurus




Seronok kenal dengan Shaklee... ia tiada kesan sampingan..

Klik sini utk info lanjut - ( KELEBIHAN SHAKLEE )

☞ Dahulu...
Perut buncit
Peha Besar
Lengan Besar
Nak kancing butang baju pon payah
Pipi Tembam...

☞ Kini...
Perut Tak Buncit
Pipi Mengecil
Peha Kecil
Lengan Kecil
Pilih Baju Pon Senang...
Muka pon glowing2
# Suka dengan gaya sekarang... dah kurus.. naik tangga pon tak letih...

Dengan Pengambilan Supplemen Shaklee... Saya Berjaya turunkan berat badan.. Susut Inci sgt lah ketara...

Produk yang saya ambil:-

Lecithin / Omega Guard


Info klik sini - ( LECITHIN / OMEGA GUARD )

Herb-lax

Info klik sini - ( HERB-LAX )

Esp

Info klik sini - ( ESP )

Nota:
- kena konsisten terhadap pengambilan supplemen
- banyakkan minum air suam
- kurangkan air manis & ais
- kurangkan pengambilan kabohidrat



Sabtu, 24 Mei 2014

Testimoni Shaklee - Kurus Lansing Bila Amalkan Produk Shaklee


Ramai yang bertanyakan saya.. mcm mana boleh kurus lepas bersalin?? Lepas bersalin.. badan naik mcm di pam2.. sekarang dah kembali ramping mcm dedulu kala...

Nilah produk shaklee yang saya amalkan hingga sekarang.... 

☞Lecithin : sebagai pembakar lemak.. 
☆ bila kita makan.. lemak bkumpul...dengan lecithin kita tak perlu risau...

☞Herb-lax : sebagai detox... 
☆ biar dia menolong cuci usus kita... tahu tak.. kalau usus kita tersumbat.. tak mustahil kita kan kena kanser usus... 

☆ selain itu herba-lax membantu kita mengurangkan sembelit... lepas mkn herb-lax...sistem pembuangan kita kn jadi mudah/lawas... 

☞Esp : memberi tenaga
☆ dengan esp... anda akan rasa kenyang.. dah kenyang... mcm2 boleh buat... time ambil lunch atau dinner.. anda tak kan nak makan byk...sbb dh kenyang

☞Herbal blend : mengurangkan selulit, kempiskan perut yg buncit
☆ sapu je kat mana2 yg gedeber atau buncit.. in sha Allah... perut atau kulit anda akan cantik.. 


🔴Ini lah hasilnya bila kita konsisten terhadap pengambilan produk Shaklee. Kena teruskan untuk kurus langsing berpanjangan.

Gambar Terkini 4/5/2014.
Masa ini Adam dah pon 1 tahun 4 bulan



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...