Pages

Memaparkan catatan dengan label Skin Care Enfuselle. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Skin Care Enfuselle. Papar semua catatan

Jumaat, 15 September 2017

Shaklee Di Mana Sahaja

Hari ni apply cuti sebab nak settlekan Insurans Maa Takaful dekat ZURICH IPOH. Selesai settle sedang waze jalan ke KG SRI KLEBANG IPOH, teringatkan IPOH pon ada SHAKLEE... so...terus le waze SHAKLEE IPOH. ni gara malam tadi ada customer order NUTRIFERON & DTX untuk HEPETATIS C. YA Allah..... semoga suplemen Shaklee ni memberi manfaat utk customer ku. Aaminnn....








First time order Shaklee dekat HQ. tu yg jakun. Selama ni order online je... ehehe



Yeaahhhh...dah dapat Pencuci Muka Enfuselle, DTX n Nutriferon... lega...jimat wit pos disitu๐Ÿ˜‚

Rabu, 8 Mac 2017

Enfuselle Untuk Kulit Yang Cantik

Mai rapat2 sapa nak beli 1 set pencuci muka utk kulit muka berjerawat dan berminyak!

Harga mampu milik....
1 set ada pencuci muka, toner dan penyegar

Yg pasti tahan lama.... x yah fikir nak bajet duit beli set pencuci muka setiap bulan dah.

Yg best set pencuci muka nikan... bukan je jerawat hilang.... putih2 dan hitam2 kat hidung tu pun hilang sekali tau. Muka growing je.... berseri2 tau 😀😀😀😀

Ahad, 25 Mei 2014

Skin Care Shaklee - Enfuselle

Skin Care Enfuselle ada 2 jenis...

1) Skin Care Enfuselle (Normal to Oily Skin) - lebih sesuai untuk berminyak, jerawat dan sensitif. Antara produk-produk Enfuselle untuk Normal to Oily Skin ialah:-

Untuk kulit berminyak, jerawat dan sensitif
- Purifying Cleansing Gel
#Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
Mencerahkan tona kulit
pH yang seimbang
Hipoalergenik

- Purifying Toner
#Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
Terbukti secara klinikal
Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
pH yang seimbang
Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
Membantu mengawal kulit berminyak
Hipoalergenik

- Balancing Moisturizer
#Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

*Terbukti secara klinikal:
146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
Hipoalergenik

- Eye Treatment
#Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

*Terbukti secara klinikal:
233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.


2) Skin Care Enfuselle (Normal to Dry Skin) - lebih sesuai untuk kering dan sensitif. Antara produk-produk Enfuselle untuk Normal to Dry Skin ialah:-


Untuk kulit kering dan sensitif
- Hydrating Cleansing Lotion
#Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
Mencerahkan tona kulit
pH yang seimbang
Hipoalergenik

- Hydrating Toner
#Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.

*Terbukti secara klinikal
Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
pH yang seimbang
Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

- Hydrating Moisturizer
#Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam
Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

*Terbukti secara klinikal:
102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
Hipoalergenik

- Eye Treatment
#Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

*Terbukti secara klinikal:
233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...