Pages

Memaparkan catatan dengan label Batuk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Batuk. Papar semua catatan

Ahad, 9 April 2017

Kisah Nunul Dengan Omega Guard


Ainul ni kalau dia batuk.. mama dah risau dah.. risau dia semput jekan!

Korang tau ke... kesan Ainul ni makan omega... apa yg berlaku. 

Ainul akan berak..  cirit tau.... kalau dilihat kat najis dia, seperti ada lendir. Lendir tu mcm kahak. Kahak yg dikeluarkan melalui najis . Budak kan... bukan tau nak buang kahak dengan sendiri. Melalui pembuangan air besar je la kahak tu dikeluarkan .

Jadi... 

Ainul akan berasa lega... batuk2 pun berkurangan. 

omega ni bertindak... dengan cairkan kahak yg ada.. dan  berikan kelegaan untuk mereka bernafas. Tau jela ...kahak yg banyak akan menyukarkan mereka utk bernafas !

Rabu, 5 November 2014

#ShakleeEffect - Vitamin Si Manja - Meal Shakes , OmegaGuard, Chewable Vita C+



#ShakleeEffect
Citer dr seorang kawan. Anaknya 1 tahun lebih, mengidap asma, selsema & batuk. Dia tak teragak berikan vitamin tambahan MEAL SHAKES & OMEGA...

Alhamdulillah... anak nya semakin ok. Tidak kerap selsema & batuk. Asma pon semakin kurang.. yang best berat anak nya semakin bertambah. Syukur sgt2.. skrg dia tak putus berikan anaknya set vitamin kesihatan kanak-kanak dengan harapan anaknya semakin sihat. Sekarang vitamin tu, dag serasi dengan anak dia.. dah jadi peneman setia anaknya.... 

Best dengar citer dr dia. Mahu tak best...sbb kita pon nak si manja kita sihat. Seperti fza... fza smpai sekarang berikan Adam Goh Meal Shakes & ChewAble Vita C+ sbb kesihatan Adam Goh penting... 

Lihat... comelkan mimik muka adam hisap ChewAble Vita C+. Tak susah bagi simanja anda vitamin tambahan. Berikan sebiji 1 hari... biarkan dia hisap, kunyah & telan. Pentingnya ChewAble Vita C+ ni untuk ketahanan antibodi badan si manja. 



Hanya 1 sudu sahaja untuk sarapan pagi. Campur dengan susu...berikan pada si manja anda. Penting nya untuk si manja yang aktif bermain atau liat untuk makan. Dengan Meal Shakes si manja mendapat Nutrien & Vitamin. Boleh menambahkan tenaga serta memberi rasa kenyang yang lama. Sejak beri Adam Goh Meal Shakes, selera Adam Goh menjadi- jadi.. badan dah mula berisi.. yang penting Adam Goh sentiasa sihat dan jarang kena Demam, Selsema & Batuk.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...