Pages

Memaparkan catatan dengan label Bantal Selimut Travel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bantal Selimut Travel. Papar semua catatan

Jumaat, 24 Mac 2017

Beg Atau Cover Untuk Netbook๐Ÿ˜€


Cubaan untuk kali pertama untuk buat Beg atau Cover Notebook... saje je try... kot2 jadikan... kita bagi netbook ni baju๐Ÿ˜€. Tak sangka berjaya hasil kan nya.



Lihat tu, barangnya, main hentam je. guna g ada... eehehe

Tengah fikir fikir mana nak cantum... baby anas pula merengek rengek... sabar le. tu mesti baby anas dah rasa boring sangat-sangat kan. Almaklumlah si manja baru baik dari demam so nak phatian lebih dari mama dia......

Manja mama minta perhatian le tu... Boring ye.. mama tak peduli

alhamdulillah...siap jugak... tapi tak le lawa mana... sekurangnya menjadi dan boleh diperbaiki๐Ÿ˜‚
Ok tak ni??? Ok kan.... cun sangat sangat.... kalis air tu๐Ÿ˜‰. Asalnya ada tali tapi bila dah jahit, baru perasan tali tu dah nak putus. so.. kita abaikan tali tu. tak de tali pon cantik juga (hahaha puji diri sendiri). Silapnya tak de span. kalu ada span lagi kebaboom kan... Ni semua angkara excited nak sipkan malam ni juga!!!


Taraaaaaa.... Beg atau Cover Netbook


Rabu, 8 Mac 2017

Bantal Selimut Travel Si Comel

Hehehe.... anak buah otw blik kampong... yg tak tahan... BANTAL SELIMUT TRAVEL 2 in 1 tu dibawa sekali... oh ye.... rumah mama ija ni kedekut selimut kan..... .
.
Mudahnya nk bawa kemana je bantal selimut tu... tak sesakkn kereta....
....

Ahad, 5 Mac 2017

Bantal Selimut Travel



Bantal selimut travel senang dibawa ke mana sahaja

Bila zip jadi bantal, buka zip jadi selimut

Sangat sesuai untuk semua umur

Boleh dijadikan bantal hiasan dalam kereta

Yang ada anak kecik, baik dapatkan nya, takkan setiap kali pergi rumah orang nak minta lapik atau toto untuk letakkan baby kita kan....

Gambar seperti dibawah ye






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...