Pages

Memaparkan catatan dengan label Sejadah Travel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sejadah Travel. Papar semua catatan

Jumaat, 24 Mac 2017

Beg Atau Cover Untuk Netbook๐Ÿ˜€


Cubaan untuk kali pertama untuk buat Beg atau Cover Notebook... saje je try... kot2 jadikan... kita bagi netbook ni baju๐Ÿ˜€. Tak sangka berjaya hasil kan nya.



Lihat tu, barangnya, main hentam je. guna g ada... eehehe

Tengah fikir fikir mana nak cantum... baby anas pula merengek rengek... sabar le. tu mesti baby anas dah rasa boring sangat-sangat kan. Almaklumlah si manja baru baik dari demam so nak phatian lebih dari mama dia......

Manja mama minta perhatian le tu... Boring ye.. mama tak peduli

alhamdulillah...siap jugak... tapi tak le lawa mana... sekurangnya menjadi dan boleh diperbaiki๐Ÿ˜‚
Ok tak ni??? Ok kan.... cun sangat sangat.... kalis air tu๐Ÿ˜‰. Asalnya ada tali tapi bila dah jahit, baru perasan tali tu dah nak putus. so.. kita abaikan tali tu. tak de tali pon cantik juga (hahaha puji diri sendiri). Silapnya tak de span. kalu ada span lagi kebaboom kan... Ni semua angkara excited nak sipkan malam ni juga!!!


Taraaaaaa.... Beg atau Cover Netbook


Khamis, 9 Mac 2017

Beg Sejadah Atau Sejadah Travel


Sejadah Travel atau beg Sejadah Travel

Boleh diletakkan telekung dalamnya
Sesak sesak boleh dijadikan bantal
Pelbagai corak yang menarik
Mudah dibawa ke mana sahaja



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...