Pages

Memaparkan catatan dengan label Promosi Shaklee. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Promosi Shaklee. Papar semua catatan

Jumaat, 3 November 2017

Promosi Vivix Beli 2 Diskaun 5%



📢📢📢📢📢 PROMOSI NOVEMBER !!!!!

Dengan pembelian 2 BOTOL VIVIX
- free keahlian
- free pos
- diskaun 5 %
- bonus RM36.10

Best ke best????

Berminat???

www.wasap.my/0125032978

Manfaat Vivix Yang Perlu Anda Tahu:-

*VIVIX*
( 150 ml )
*Untuk kanser (diambil selepas berhenti dari kemoterapi)
*Penemuan hebat anti-penuaan selular
*Melindungi dan memperbaiki sel DNA
*Meningkatkan jangka hayat selular
*Anti-kanser, anti-oksiden dan anti-inflamasi
*Melindungi daripada penyakit jantung
*Untuk kencing manis, cyst, darah tinggi, jantung, alergi, turunkan berat badan, hilangkan ketagihan merokok, kawal stress, bagi tenaga

Khamis, 19 Oktober 2017

Offer Ostematrix Beli 3 Less 5%




SIAPA YANG PERLUKAN OSTEMATRIX?
♦Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi.
♦Individu yang sering mengalamikebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam.
♦Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki.
♦Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi.
♦Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan.


APAKAH MANFAAT OSTEMATRIX?
♦Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf.
♦Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah.
♦Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis.
♦Mengurangkan stress, di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala.
♦Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil.
♦Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah.



Pengambilan Kalsium diketahui dapat :-

- Meredakan migrain, sakit belakang, period pain, kebas2/kekejangan
- Beri tidur yang lena, mengekalkan kecergasan tubuh bila bangun pagi, mengurangkan kelesuan tubuh
- Penting untuk ibu hamil, ibu menyusu, berpantang
- Penting untuk orang tua, ahli-ahli sukan, wanita dan lelaki yang pentingkan kesihatan

Sayangi Tulang anda sebelum jadi seperti dalam gambar ni 😆😆

Rabu, 18 Oktober 2017

3 hari sahaja - Beli Ostematrix 3 Offer 5%

OSTEMATRIX
BELI 3 OFFER 5%
dari 18- 20/10/17

Sebotol utk 1 bulan (yang betul2 konsisten)
Beli 3 sekaligus utk buat stok

Jimat !

MANFAAT OSTEMATRIX SHAKLEE
-----------------------------
♥Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
♥Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
♥Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
♥Meringankan stress
♥Menstabilkan tekanan darah
♥Melegakan sakit ketika haid
♥Membantu dalam masalah gastrik
♥Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
♥Mengurangkan risiko praeklampsia
♥Membantu mengurangkan sakit belakang
♥Mengurangkan risiko osteoporosis
♥Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
♥Membantu melegakan sembelit
♥Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
♥Membantu masalah kolestrol
♥Menggalakkan kulit yang cantik
♥Melegakan sakit-sakit sendi
♥Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
♥Membantu melembutkan najis
♥Membantu mengatasi migrain
♥Membantu masalah buasir




Apakah Khasiat dan Kebaikan OsteMatrix Sh@klee?

*     Menguatkan Tulang :
      Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi dan sistem saraf.
      Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema,
      konvulsi/kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.

*     Memperbaiki Kekejangan Dan Kebas-kebas :
      Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas,
      kekejangan, sakit sendi dan artritis.

*     Meringankan Stress :
      Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf,
      penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar,
      mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan
      pitam.

*     Memperbaiki Masalah Haid :
      Kajian menunjukkan dengan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan
      sakit waktu haid dan membantu melawaskan pembuangan air kencing.

*     Pengalkalian Tubuh :
      Kalsium adalah mineral alkalin, ianya berkesan dalam memastikan imbangan pH tubuh.
      Ia juga menghalang obesiti diwaktu usia tua. Tambahan pula kalsium membantu sel
      menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.

*     Memperbaiki Hiperaktiviti Perut Dan Sakit Gastrik :
   
*     Vitamin D :
      Dinamakan sebagai Vitamin D pada 1916 bila didapati ia mampu merawat penyakit
      rickets. Ia meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meningkatkan
      ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki penyakit periodontal.
      Vagetarian, yang kurang terdedah pada matahari sewaktu musim panas, individu
      melebihi 55 tahun, wanita hamil dan kanak-kanak perlu mengambil supplemen
      vitamin D.

*     Magnesium :
      Ia adalah ion positif no.2 penting di dalam tubuh kita. Ianya menggalakkan komposisi
      tulang dan rawan. Membantu sistem saraf, mengaktifkan enzim tubuh untuk
      menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot, menstabilkan denyutan tidak
      sekata pesakit jantung, memudahkan renbesan keluar sisa dari perut dan usus,
      menghalang endapan kalsium, melarut dan mengurangkan formasi batu karang atau
      batu hempedu. Ianya juga penting untuk mereka yang mempunyai masalah
      fluktuasi glukos.

*     Zinc, Boron, Manganes, kuprum :
      Memelihara metabolisme kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang
      diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan menghalang artritis.

Bagaimana Memilih Kalsium Premium?

*     Pilihlah produk yang ada vitamin D dan magnesium.

*     Elakkan produk yang dibuat dari tulang dan dolomite untuk mengelak keracunan
      plumbum.

*     Elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap
      logam berat tercemar dan toksin dalam proses menyerap mineral.

Ahad, 19 Mac 2017

Stok Bertambah, Free Gift Menarik




Jom hello kat kawan diluar sana... alhamdulillah...stok dah mai... yang paling best... free gift terbaru dan cantik serta menarik...


Agaknya....sapa lah yg bertuah dah pil box menarik dari shaklee kan😀

Nak pil box shaklee yang terbaru...meh wasap akak 0125032978😍



Rabu, 15 Februari 2017

Februari Yang Gojes

Bestnya kalau setiap bulan promosi macam ni kan..... best sangat sangat... order masuk... cust pon suke... rasa tak menang tangan nak promosi.... suke sangat sangat.

Apa yang bestnya....???
Promosi yang sangat panas

Ostematrix beli 6 percuma 1
Ostematrix beli 2 diskaun 5%
Lecithin beli 1 percuma 1
Alfalfa beli 1 percuma 1

Call whatsapp inbox penuh jee...cust bertanya dan buat pembelian.... betul betul hangat... 

Anda mencari produk shaklee????? Boleh  wasap terus ke saya 0125032978
ap 

Isnin, 1 Jun 2015

Promosi Shaklee Jun 2015 - Vitamin Cantik

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



DIA...... KEMBALI LAGI!! UNTUK MENYERIKAN RAYA ANDA!! UNTUK YG NAK KELIHATAN GLOWING RAYA NANTI... MARI PAKAT2 ORDER!! INSHA ALLAH!! PASTIKAN KULIT ANDA CANTIK BERSERI RAYA NANTI!!





PROMOSI HANYA UNTUK BULAN JUN 2015 SHJ!!



Info Vitamin Cantik>>



V I T A M I N C 500mg (180 kapsul)

-untuk rawat kulit berjerawat, kulit bermasalah, resdung, penyakit SKURVI, bantu kulit jadi lebih sihat & cerah

-mengurangka simptom alergik

-untuk kanak-kanak atau dewasa yang mudah kena selsema/demam, sembelit, kurang selera makan, kanak-kanak ADHD

-menguatkan tulang , gigi & gusi, otot & salur darah supaya sihat

-anti-oksidan semulajadi

-mengekalkan integriti sel

.

V I T A M I N E (120kapsul)

-untuk kulit berjerawat, resdung, ekzema, kulit kusam, -menolong melawan penuaan pra-matang pada kulit

-mengurangkan risiko jantung

-menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan

-anti-oksidan

-untuk bagi luka cepat sembuh

-hilangkan parut & stretch mark

-membantu kesuburan lelaki & wanita

-memekatkan air mani lelaki serta memperbanyakkan pengeluaran sperma

.

UNTUK LEBIH CEPAT BERKESAN!! SEELOKNYA AMBIL B COMPLEX SEKALI

.

.

B C O M P L E X (120 kapsul)

-kawal stress, migrain, kemurungan, letih, lesu -meningkatkan fungsi otak

-bantu pencernaan, tingkatkan stamina, kawal kolestrol

-menggalakkan kesihatan jantung, metabolisme tenaga & replikasi DNA yang sihat

-sangat sesuai juga kepada pelajar, pekerja, ibu hamil, ibu menyusu & ibu berpantang





Jumaat, 1 Mei 2015

Promosi Terbaik Shaklee Untuk Bulan Mei 2015

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



-->> PROMOSI BULAN MEI 2015 <<--

.

#OMEGA GUARD & PHYTOCOL

*BELI 6 PERCUMA 1

*BELI 2 JIMAT 5%

.

#VITA-LEA FOR CHILDREN

*BELI 3 PERCUMA 1

.

SELAIN ITU.... PROMOSI DARI MEI HINGGA OKTOBER 2015

*1 SET HEALTHY PRENATAL

*1 SET HEALTHY POSTNATAL

*1 SET HEALTHY FITNESS

*1 SET YOUNG LIVING

.

DAN LAGI...LAGI...LAGI...... .

.

-->>>SETIAP YG DAFTAR MEMBERSHIP LAYAK DAPAT FREE 1 VITA-LEA ATAU VITA-LEA FOR CHILDREN

.

*JOM NIKMATI PROMOSI KAW2 BULAN MEI.... IBU2 YANG HAMIL, BERPANTANG & NAK KURUS SERTA NAMPAK MUDA DARI USIA JOM DAPATKAN SET PROMOSI SEKARANG!! MEMANG JIMAT BELI 1 SET DARI 1PC



Rabu, 1 April 2015

Promosi Shaklee April 2015


Promosi Bulan Baru Bulan April 2015!!
Terbaik dari kami!
Set Kurus,Cantik,Kesuburan, Keluarga dan tidak lupa untuk kanak2.

-->> beli  3  percuma 1
🌸Cinch Chocolate/Cafe Latte
🌸vitalea for children
🌸dtx complex

-->> beli 6 percuma 1 / beli 2 jimat 5%
🌸GLA complex
🌸Lechitin
.
=====================================

Kelebihan setiap suplemen

V I T A - L E A   F O R   C H I L D R E N  (60 kapsul)

*membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
*sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
*meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
*sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul 
*menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
*mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
*multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
*untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
*kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
*rasa yang sedap
.
L E C I T H I N   (180 kapsul)

*untuk kurangkan berat badan (memecahkan lemak)
*menurunkan paras kolestrol dalam serum
*kencing manis, darah tinggi, jantung (lancaran edaran darah di pembuluh darah)
*lubang payudara tersumbat (susu tidak keluar)
*bantu masalah lupa (terutama lepas bersalin)
*mengekalkan fungsi optimum otak
.
C I N C H   S H A K E   M I X   (765g)
PROMOSI TIDAK TERMASUK PERASA VANILLA

-->> Chocolate/Cafe Latte
*dijana oleh leucine
*membakar lemak
*cepat mengurangkan lemak badan
*protein untuk menahan lapar
*untuk menurunkan berat badan
*mengekalkan otot untuk metabolisme
*minuman pengurusan berat badan yang berkesan
.
G L A   (60 kapsul)

*haid tidak teratur, senggugut, kulit jerawat & kusam, ekzema, rambut gugur
*legakan sakit sendi, kawal kolestrol, kencing manis & darah tinggi, tingkat kesuburan lelaki & wanita
*berkesan untuk mengatasi kemurungan, kesakitan payudara & masalah PMS
*mengimbangi hormon insulin
.
D T X   (90 kapsul)

*menolong memelihara aliran hempedu
*berfungsi sebagai tonik hati
*membantu tubuh dalam proses perkumuhan toksin




Ahad, 1 Mac 2015

#PromosiShaklee - Esp, Zinc Complex Dan Vita-Lea For Children Mulai 1 Hingga 28 March

PROMOSI TERBAIK MAC 2015 SHJ!!
.
√ V I T A - L E A  F O R  C H I L D R E N (60 kapsul)
*membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
*sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
*meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
*sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul *menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan *mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
*multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
*untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
*kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
*rasa yang sedap
.
√ Z I N C  C O M P L E X (120 kapsul)
*mengurangkan jerawat
*mengatasi masalah jeragat
*sistem imun dalam badan
*merawat ekzema orang dewasa,
*mengatasi masalah rambut atau keguguran rambut
*menyembuhkan luka ( PATI HARUAN)
*mengatasi masalah gangguan prostat
*meningkatkan daya seksual & pertumbuhan organ
*kawal selera makan
*penurunan berat badan
*untuk kesuburan lelaki
*kawal kencing manis
*kawal stress
*atasi rabun malam
.
√ E S P (850g)
*untuk tenaga (menahan lapar)
*mencegah penyakit jantung, kulit bermasalah
*menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku & otot
*untuk penyakit kencing manis, anemia, berat badan yang berlebihan, kolestrol
*bagus untuk ibu hamil, menyusu, berpantang
*bagus untuk mereka yang sedang pulih dari penyakit
Nota: Esp tidak digalakkan diambil bersama Vitalea
.




Jumaat, 2 Januari 2015

#PromosiShaklee Januari 2015 - VIVIX™ Penting Untuk Kesihatan Semua Golongan Wanita Dan Lelaki

VIVIX™
150 ml
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Semua Golongan Wanita & Lelaki



●Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cus pidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

■ Tersenarai di atas adalah kebaikan, khasiat dan manfaat Vivix. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Penjelasannya;
 
■ Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

■ Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

■ Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


10 KEBAIKAN VIVIX!

=》 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan

=》 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

=》 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

=》 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

 =》Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

=》 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk

=》 Membantu dlm proses penurunan berat badan

=》 Menyokong kesihatan mata

=》 Meningkatkan kesihatan imum badan

=》 Menggalakan kesihatan keseluruhan




#PromosiShaklee Januari 2014 - Vita-Lea For Children Vitamin Untuk Kesihatan Kanak-Kanak


VITALEA FOR CHILDREN
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 3 Percuma 1
Penting Untuk Kesihatan Anak Anda

Seringkali kita mendengar ibu-ibu merungut anak tidak mahu makan..Macam-macam idea kreatif ibu-ibu buat kat makanan tu bagi menarik perhatian anak-anak namun anak-anak tetap tak mahu makan juga, macamana nak besar macam ni..

Kita tahu makanan bukan hanya untuk mengenyangkan tapi membekalkan nutrien kepada tubuh badan..Anak-anak kita amat memerlukan nutrien bagi tumbesaran mereka.Bila anak-anak susah makan, macam mana mereka nak dapat nutrien pada tubuh badan mereka???

Pelbagai usaha kita lakukan untuk menarik minat anak-anak untuk makan...Sebagai ibu, sudah pasti saya risau melihat perkembangan tumbesaran anak... oleh itu saya syorkan para ibu-ibu bagi anak anda makan Vitalea For Children.

Vita-Lea For Children membantu MELENGKAPKAN (bukan menggantikan) zat dan nutrisi yang kurang dan SANGAT-SANGAT diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar terutamanya KALSIUM.

Salah satu tanda anak anda sering demam, selesema dan batuk adalah tanda antibodinya lemah disebabkan kekurangan sebilangan vitamin yang menyokong keperluan antibodi tubuh seperti, kalsium, vitamin C, vitamin B dan sebagainya.  

Tambahan pula, lambakan makanan ringan dan makanan segera yang sangat kaya dengan garam, gula, pewarna dan perasa juga memudaratkan kesihatan anak dan gigi.

Hendaknya, gaya hidup ibu bapa sekarang yang masing-masing bekerja, anak dijaga pengasuh, kita tidak tahu sangat apa yang anak anda makan seharian sama ada sesuai dengan dietnya atau tidak.

Sangat penting bagi ibubapa memandang berat akan pemakanan kanak-kanak kerana makanan mewakili peratusan zat dan nutrisi yang anak anda perolehi seharian.

Dan kini ibu bapa boleh menarik nafas lega kerana Vita-Lea For Children membantu melengkapkan (bukan menggantikan) kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh kanak-kanak.


Kelebihan Vita-Lea For Children 
  • membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran 
  • sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi 
  • meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit 
  • sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul  
  • menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
  • mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan 
  • multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
  • untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas 
  • kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA 
  • rasa yang sedap 


Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran
  • tidak mengandung perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
  • mengandungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
  • pembungkusan BPA free 


Kanak-kanak yang perlukan Vita-Lea For Children 
  • yang kurang selera makan
  • yang suka makan junk food
  • untuk tingkatkan system imun
  • yang kurang makan makanan berkhasiat
  • yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan)
  • yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k -bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka)
  • yang selalu jatuh sakit
  • yang kurang aktif 


Bagi kanak-kanak yang tidak boleh menelan tablet boleh gantikan Vita-Lea For Children dengan Mealshake Shaklee juga supplement multivitamin tetapi dalam bentuk bancuhan.



Khamis, 1 Januari 2015

#PromosiShaklee Januari 2015 - Alfalfa Complex Penting Untuk Kesihatan Wanita Dan Lelaki

ALFALFA COMPLEX
330/700 kapsul
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Wanita & Lelaki



ALFALFA COMPLEX
Suplemen yang wajib untuk wanita dan lelaki kerana alfalfa merupakan 1001 khasiat.
Ia juga dikenali sebagai RAJA TUMBUHAN kerana terkenal dgn khasiat dan mineralnya yg tidak terdapat dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dgn PROTEIN, ASID AMINO, KLOROFIL, SERAT, 15 ZAT GALIAN, 10 VITAMIN, 8 ENZIM & FITOKIMIA.


10 biji alfalfa = segelas susu


Kelebihan Alfalfa:
  • Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  • Galactagouge - Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana ia merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  • Memberi kelegaan semasa haid
  • Merawat arthitis
  • Bagus untuk asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit) 

Alfalfa Complex membantu untuk Kurus & Lansing,
membuang toksin, membakar lemak dengan segera

Alfalfa Complex  rawat keputihan


Testimonial Customer yang amalkan Alfalfa Complex hingga keputihannya hilang



Alfalfa Complex juga baik untuk wanita dalam berpantang
boleh banyakkan susu badan
boleh merapatkan rahim
badan tidak cepat lesu



lebih lanjut pasal ALFALFA COMPLEX sila klik sini INFO DETAIL ALFALFA




#PromosiShaklee Januari 2015 Sahaja - Promosi Hebat Untuk 1 Family



Tahun 2015, Tahun baru, pembukaan Tahun 2015, Shaklee menawarkan Promosi Hebat Untuk Kesihatan 1 Family...
  • Untuk Wanita
  • Untuk Lelaki
  • Untuk Kanak-kanak
  • Untuk Warga Emas
  • Untuk Golongan Diabetes
  • Untuk Pengidap Darah Tinggi
  • Untuk Penyakit Kanser
  • Untuk Penyakit Jantung
  • Dan Pelbagai Lagi

Seronok dan begitu teruja!!! mahu tak teruja, sebab BULAN KESIHATAN 1 FAMILY, bukan sahaja CANTIK malah SIHAT, CERGAS, CERDAS & FOKUS!!


Jom baca info :-
  • ALFALFA COMPLEX
  • VIVIX
  • VITA-LEA FOR CHILDREN



A L F A L F A   C O M P L E X


ALFALFA COMPLEX
330/700 kapsul
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Wanita & Lelaki



ALFALFA COMPLEX
Suplemen yang wajib untuk wanita dan lelaki kerana alfalfa merupakan 1001 khasiat.
Ia juga dikenali sebagai RAJA TUMBUHAN kerana terkenal dgn khasiat dan mineralnya yg tidak terdapat dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dgn PROTEIN, ASID AMINO, KLOROFIL, SERAT, 15 ZAT GALIAN, 10 VITAMIN, 8 ENZIM & FITOKIMIA.


10 biji alfalfa = segelas susu


Kelebihan Alfalfa:
  • Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  • Galactagouge - Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana ia merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  • Memberi kelegaan semasa haid
  • Merawat arthitis
  • Bagus untuk asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit) 

Alfalfa Complex membantu untuk Kurus & Lansing,
membuang toksin, membakar lemak dengan segera

Alfalfa Complex  rawat keputihan


Testimonial Customer yang amalkan Alfalfa Complex hingga keputihannya hilang



Alfalfa Complex juga baik untuk wanita dalam berpantang
boleh banyakkan susu badan
boleh merapatkan rahim
badan tidak cepat lesu



lebih lanjut pasal ALFALFA COMPLEX sila klik sini INFO DETAIL ALFALFA



V I V I X
VIVIX ™
150 ml
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%
Penting Untuk Kesihatan Semua Golongan Wanita & Lelaki



Mesti baca khasiat vivix ni

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung.

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.


Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.


Kebaikan Vivix Shaklee
  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
  • Memelihara keseluruhan kesihatan
  • Anti oksida yang sangat baik - awet muda
  • Membantu anda merasa lebih bertenaga
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Membantu pesakit diabetic
  • Menguatkan sistem imun

Testimonial Customer yang amalkan Vivik hingga luka kencing manis nya pulih

Testimoni Vivix - rawat luka kencing manis


V I T A - L E A   F O R   C H I L D R E N

VITA-LEA FOR CHILDREN
Promosi Januari 2015
Promosi Pembuka Tahun 2015
Beli 3 Percuma 1
Penting Untuk Kesihatan Anak Anda

Selain diwajibkan ambil makanan berkhasiat dan mengikut saranan piramid makanan, supplement mutivitamin juga banyak menyokong meninggikan tahap kesihatan anak. Supplement multivitamin juga membantu MELENGKAPKAN (bukan menggantikan) zat dan nutrisi yang kurang dan SANGAT-SANGAT diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar terutamanya KALSIUM.

Salah satu tanda anak anda sering demam, selesema dan batuk adalah tanda antibodinya lemah disebabkan kekurangan sebilangan vitamin yang menyokong kerpeluan antibodi tubuh seperti, kalsium, vitamin C, vitamin B dan sebagainya. 

Tambahan pula, lambakan makanan ringan dan makanan segera yang sangat kaya dengan garam, gula, pewarna dan perasa juga memudaratkan kesihatan anak dan gigi. Hendaknya, gaya hidup ibu bapa sekarang yang masing-masing bekerja, anak dijaga pengasuh, kita tidak tahu sangat apa yang anak anda makan seharian sama ada sesuai dengan dietnya atau tidak. 

Sangat penting bagi ibu-bpaa memandang berat akan pemakanan kanak-kanak kerana makanan mewakili peratusan zat dan nutrisi yang anak anda perolehi seharian. Dan kini ibu bapa boleh menarik nafas lega kerana supplement multivitamin shaklee membantu melengkapkan (bukan menggantikan) kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh kanak-kanak. 


Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable 
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran 
  • Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi 
  • Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit 
  • Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul 
  • Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan 
  • Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan 
  • Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik 
  • Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas 
  • Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA 
  • Rasa yang sedap 

Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran 
  • Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan 
  • Mengandungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti 
  • Pembungkusan BPA free 

Kanak-kanak yang perlukan Vita-lea For Children 
  • Yang kurang selera makan 
  • Yang suka makan junk food 
  • Untuk tingkatkan system imun 
  • Yang kurang makan makanan berkhasiat 
  • Yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan) 
  • Yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k – bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka) Yang selalu jatuh sakit 
  • Yang kurang aktif 

Bagi kanak-kanak yang tidak boleh menelan tablet boleh gantikan Vita-lea For Children dengan Mealshake Shaklee juga supplement multivitamin tetapi dalam bentuk bancuhan.





Rabu, 10 Disember 2014

#PromosiShaklee - Collagen Powder

Untuk kecantikan luar & dalam.. 

Collagen Powder #Shaklee




Kolagen!!!!
Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh Kerajaan Malaysia, Collagen Powder akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini.

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen Produk yang baru akan mengambil masa 9-12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1. Segera dapatkan stok anda kerana penjualan akan diberhentikan bermula JANUARI 2015.



Khasiat Collagen Powder
~Anti-penuaan - menghilangkan liang-liang pori dan kedutan
~Melembab, melicin, menganjal, mencerahkan kulit & menegangkan payudara
~Kesihatan sendi, mata dan tulang

Selain itu, 
Promosi Disember
Untuk Sihat & Cantik
Vitamin C & E
Beli 6 Free 1
Beli 2 Jimat 5%





Isnin, 1 Disember 2014

#PromosiShaklee - Vitamin C+ 500mg dan Vitamin E (Vitamin Cantik Dan Vitamin Seksual)

Assalamualaikum wbt....

Kecoh sana sini bercakap pasal PROMO ITEM bulan ni!.
Hah lah.... promosi VITAMIN CANTIK! VITAMIN SIHAT! VITAMIN SEKSUAL!
Ruginya kalau diabaikan begitu sahaja... 





Inginkan kulit CANTIK, GLOWING2, SIHAT, dengan Shaklee. InshaAllah berkesan...

Cadangan Set Kecantikan Shaklee

☞Promosi: VITAMIN C+ & E
 ~Beli 6 Free 1
 ~Beli 2 Jimat 5%


☞Khasiat VITAMIN C+
~Merawat masalah jerawat
~Merawat kulit bermasalah
~Merawat resdung
~Mencerahkan kulit
~Kulit menjadi sihat
~Merawat selsema/demam
~Masalah sembelit
~Membangkit selera makan
~Menguatkan tulang & gigi serta IQ


☞Khasiat VITAMIN E
~Merawat kulit berjerawat
~Mengatasi masalah resdung
~Merawat ekzema
~Merawat kulit kusam
~Mempercepatkan sembuh luka
~Membantu meningkatkan kesuburan lelaki & perempuan
~Menghilangkan parut & stretch mark



¤¤ Untuk kesan yg lebih optimum....sebaiknya ambil B COMPLEX sekali...B Complex ni anti stress! Kalau kita stress jerawat lagi suka! so dengan B Complex ia boleh atasi Stress kita!




☞Khasiat B COMPLEX
~Kawal stress
~Kawal migrain
~Atasi kemurungan
~Atasi keletihan & lesu
~Bantu pencernaan
~Meningkatkan stamina
~Kawal kolestrol
#Sesuai utk pelajar/pekerja/ibu mengandung, menyusu, & berpantang..




Selasa, 4 November 2014

Promo NOVEMBER - OmegaGuard - Beli 6 Percuma 1, Beli 2 Jimat 5%

Beli 6 Percuma 1

Beli 2 Jimat 5%

Apa kelebihan Shaklee Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain?

Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi kesemua 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuklah EPA, DHA dan ALA.Rata-rata minyak ikan diekstrak melalui kaedah penyulingan tekanan tinggi yang memusnahkan kebanyakan nutrient dan tidak mampu menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan.Shaklee Omega Guard diesktrak melalui proses penyulingan 3 peringkat berteknologi tinggi yang bukan sahaja mengekstrak asid lemak Omega 3 yang paling tulen malah menyingkirkan bahan-bahan logam berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik dan lain-lain. Maka Shaklee Omega Guard adalah minyak ikan paling tulen.Tidak diekstrak dari hati minyak ikan yang mengandungi toksik.




Apa kebaikan Shaklee Omega Guard?

~Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
~Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
~Mencegah pembekuan darah dalam badan, mencegah salur darah dari tersumbat dan mengelakkan strok
~Mengekalkan tekanan normal darah dan mengurangkan ketegangan urat leher serta sakit kepala
~Merendahkan kolestrol dan mengurangkan risiko penyakit jantung
~Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
~Membakar lemak dengan cepat dan meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan (cepat kenyang dan kurang nafsu makan) memberi kesan hebat dalam proses pelangsingan badan
~Sangat bagus untuk ibu hamil kerana membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin ~Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak
~Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak terutama yang sering demam, selesema, batuk berkahak, asthma dan ekzema.
~Membantu menyihatkan paru-paru dan memelihara buah pinggang
~Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti ekzema psoriasis
~Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
~Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
~Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
~Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
~Memelihara fungsi-fungsi sendi, mengatasi kebas-kebas dan lenguh-lenguh badan
~Mencegah penyakit gout dan insomnia
~Mengurangkan tekanan emosi, kemurungan dan kebimbangan terutama mengelakkan meroyan di kalangan ibu dalam pantang
~Mengurangkan masalah schizophrenia



Siapa patut amalkan Omega Guard?

🔸Warga emas
🔸Pesakit Jantung
🔸Wanita yang telah melahirkan anak
🔸Pesakit darah tinggi
🔸Orang yang selalu lupa
🔸Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
🔸Pelajar
🔸Ibu menyusu
🔸Ibu hamil (trimester 2 ke atas).
🔸Mereka yang mahu sihat
🔸Mereka yang mahu kuruskan badan dengan cara yang sihat


Info lanjut pasal OmegaGuard & Testimoni OmegaGuard (Klik Sini)



Sabtu, 25 Oktober 2014

Putih Gebu Mulus Dengan Esp Soy Protein Isolate Powder




Promo ITEM 
ESP - SOY PROTEIN ISOLATE POWDER
BELI 6 PERCUMA 1
BELI 1 PON DAPAT HARGA PROMOSI

PERUBAHAN yang ANDA dapat rasakan setelah mengamalkan ESP:


♡Badan semakin kurus dan slim kerana ESP membuatkan kenyang untuk jangka waktu yang lama.
♡Kulit semakin cerah.
♡Tona kulit semakin sekata.
♡Parut jerawat hilang tak perlu mekap tebal dah, sapu compact powder sahaja.
♡Semakin cun seperti anak dara walaupun anak dah masuk 2.


~ ESP - Soy Protein Isolate Powder
Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru

Sabtu, 18 Oktober 2014

Promosi 1 Hari - Vitamin C 500mg Plus Shaklee (Beli 6 Percuma 1)


Promosi 1 hari sahaja : 18 Oktober 2014 - Beli 6 Percuma 1. Sempena Pembukaan Heaf Quarter Baru Shaklee di Sunway Pinnacle. Rugi sapa yang tak grab. Sebab Vitamin C 500mg Plus ni banyak kelebihan.

Jom baca pasal kebaikan dan kelebihan vitamin C ni!!

Kebaikan Sustained Release Vitamin C Shaklee

☞Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
☞Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
☞Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
☞Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
☞Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
☞Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
☞Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
☞Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
☞Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
☞Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
☞Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
☞Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih 
–> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
☞Merawat jangkitan saluran kencing.Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

Kenapa saya beriya-iya mengesyorkan Sustained Release Vitamin C Shaklee kepada uols?

~vitamin c shaklee ini unik kerana formula sustained release dan formula bioflavonoid.
~Sustained (or, Time) Release ialah satu proses di mana vitamin diformulasi khas agar ia dilepaskan mengikut paten istimewa yang menjamin penyerapan vitamin di antara 3 ke 6 jam. Dengan bahasa ringkasnya, dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam aliran darah badan mengikut masa tertentusebatian tumbuh-tumbuhan semulajadi, dan bertindak sebagai pigmen tumbuhan dan agen antioksida.
~kuasa utama bioflavonoid adalah sifat antioksida yang bertindak sebagai agen anti penuaan, keradangan dan mengekalkan kesihatan badan.
~Vitamin larut air (B-Complex dan Vitamin C) adalah seperti namanya, mudah larut di dalam air (sebab tu dinasihatkan pengambilan air yang mencukupi apabila mengambil suplemen), dan, ianya tidak boleh disimpan di dalam badan.
~Sustained Release supplement boleh menawarkan kesan vitamin yang optimum, meminimumkan kehilangan vitamin dalam proses penguraian (perkumuhan), serta menstabilkan paras darah waktu siang dan malam.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...