Pages

Memaparkan catatan dengan label Beg Quechua. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Beg Quechua. Papar semua catatan

Khamis, 2 November 2017

Beg Viral Beg Quechua


Hai peminat beg Viral Quechua.. Anda sedang mencari beg viral ini?? Ok... kalau rasa nak borong banyak boleh le contact akak. Beg ni sangat sesuai dipakai semasa travel, semasa hujan. Selain itu beg ini juga sangat sesuai dibuat goodies. Oh ya... hujung hujung tahun ni akak tahu ramai yg mencari beg ini utk buat saguhati Kelab Guru & Staff... terbaikkan.... 

Bagi yang nak buat jual... boleh borong banyak banyak kat akak ye😉. Beli banyak sangat berbalaoi dari beli 1 atau 1.

Kalau berminat nak borong boleh wasap akak 0125032978







Selasa, 4 April 2017

Beg Kalis Air

Just nak share😀

Happy sangat sangat dengan adik sekolah. Stok Beg Kalis Ais kali ni sampai tak banyak. Color pon tak banyak pilihan. Almaklum le.. orang yang pos beg ke kampung tu anak dia demam. So...mama kekeringan stok.

Adik adik sekolah ramai dah bertanya. Kak Fza... beg viral dah sampai ke? Bila sampai ye.... nak tahu....

Bila sampai je... tak nak upload ke blog atau facebook. Bukan apa... sebab beg nya terhad je.... yang bagus adik adik ni... depa dah standby duit. Tak reti hutang atau minta kurang harga...tak kisah le mereka bayar dengan duit seringit seringit.... depa iklas membeli...dan  mama iklas menjual. Seronok pon ada😉

Khamis, 23 Mac 2017

Beg Kalis Air @ Quechua


Ini pasalnya malas terjebak. Bila dah terjebak rasa tak menang tangan. Ramai yang order.. asal order 1 tapi bila cod tambah lagi... Untuk order boleh wasap 0125032978 ye

Beg Kalis Air
Beg Quechua
Hiking Beg
Beg Travel
10 Liter
Sangat sesuai dipakai untuk aktiviti bebas atau ringan





Rabu, 15 Mac 2017

Beg Kalis Air atau QUECHUA



Beg Kalis Air atau Quechua
Tahan lasak
Kuantiti 10liter air
Sesuai sangat sangat untuk pergi tuisyen atau aktiviti riadah
Sesuai untuk kanak kanak prasekolah
Untuk order wasap 0125032978 (sapa booking cepat dia yang dapat dulu)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...