Pages

Memaparkan catatan dengan label Testimoni Vivix. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Testimoni Vivix. Papar semua catatan

Sabtu, 1 April 2017

Vivix Best! Vivix Terbaik! Mahal Tapi Sangat Berbaloi


Mereka tidak tahu dan tak pernah nak ambil tahu. Apa yang mereka tahu VIVIX MAHAL

Kalau lah mereka tahu.... sebenarnya Vivix ni sangat sangat berkesan dalam membantu penyembuhan penyakit. 

Kalau anda nak tahu pasal VIVIX boleh leh klik ➡➡➡➡➡ Vivix

Disitu ada banyak penerangan dan manfaat VIVIX. 


✔Alhamdulillah.... mana yg Minus Stroke dah beransur sembuh. Dulu anak anak tolak guna wheel chair sekarang dah boleh berjalan guna tongkat.

✔Ada yang hampir hampir operate Buah Pinggang tapi.... Alhamdulillah... makin sembuh.... tak perlu nak operate...malah EN DOKTOR pon terkejut dengan perubahan pesakit dia
Alhamdulillah....


Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit serius, antaranya:

• Diabetes / Kencing manis
• Strok
• Katarak dan masalah mata
• Tekanan Darah Tinggi
• Masalah saraf
• Kayap
• Batuk berpanjangan
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang (lutut dan pinggang)
• Resdung
• Bengkak jantung
• Letih (memberi tenaga)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut dan kusam)
• Rambut kembali hitam (uban)
• Rambut gugur
• Kolestrol tinggi
• Masalah selera makan
• Asma
• Sembelit di kalangan warga emas
• Angin dalam badan
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Perokok
• Masalah kelenjar tiroid
• Kanser dan tumor
• Cyst
• Penyakit SLE
• Kudis
• Gout
• Alzheimer atau nyanyuk
• Metabolisme badan rendah
• Masalah berat badan
• Awet muda
• Fibroid
• Alergik
• Tibi
• Wanita berpantang
• Breast lump
• Kerap ulser mulut
• Keputihan

VIVIX Kecutkan Cyst

TERIMA KASIH VIVIX
vivix
Pada 22/12/16 mak ada appoinment mak dengan doktor

Dua bulan lepas mak CikNa disahkan Cyst sebesar 5cm, doktor ingin buat surat refer hospital untuk buat operation sebabnya doktor kata sudah tahap bahaya sebab takut ianya merebak ke Ovari lain

Mak cakap dengan doktor saya nak tangguh

Mak selalu mengadu sakit apabila kedatangan haid, rasa perut merengat-rengat lain dari yang lain hingga tidak sedar rupanya ia adalah Cyst yang sudah lama bertapak dalam tu!!!

Allah, kesiannya mak syurgaku ini 

Hati anak mana yang sanggup melihat mak dan ayahnya tak sihat ke, sakit ke

Luluh jantung CikNa bila memikirkan sebelum ni apa yang mak tanggung

Kalau dahulu mak dan ayah  CikNa sanggup buat apa sahaja untuk anak-anaknya, kali ini sebagai anak CikNa membalas semula

Bila tahu mak CikNa ada cyst, tanpa berlengah, terus CikNa belikan mak vivix

Yess!!! CikNa belikan vivix untuk mak hasil simpanan duit CikNa sendiri masa tu

Tak pikir apa-apa pun masa tu, walaupun harganya agak mewah, TAPI lagi mahal nilai kesihatan mak dan ayah

Cukuplah mata melihat mak dan ayah CikNa sihat, cukup lah melihat mereka tersenyum indah

Mereka jauh dari CikNa, dan jauh dari keluarga

Mereka yang mengajar CikNa dan adik-adik belajar A,B,C, membaca semua

Kebahagian kita yang sekarang kerana adanya doa mak dan ayah kita selama ini

Tarikh keramat 22/12/16 pada hari inilaj tarikh penting buat CikNa, syukur padamu Ya Allah

Doktor sahkan yang mak tak perlu lagi ambil ubat hospital, itu petanda yang baik

Sujud syukur pada mu Ya Allah
Engkau la Maha Penyayang

CikNa selalu pesan dekat mak, mak buat solat hajat selalu sebelum dan semasa makan VIVIX ni

Allah bantu, sebab Allah tahu kita usaha ,bukan duduk meredhakan diri sahaja

Bantulah keluarga, sayangi mereka

INILAH MAK AYAH CIKNA
LOVE THEM TILL JANNAH



Jom ikhtiar bersama suplemen Vivix


Jumaat, 10 Mac 2017

SLIP DISC Boleh Dirawat Dengan Shaklee



Testimoni dari Customer Shaklee... Dulu sebelum kenal Shaklee beribu ribu habis untuk merawat penyakit SLIP DISC....
1 masa try untuk mencuba Shaklee... Dengan pengambilan VIVIX, OMEGA GUARD, OSTEMETRIX... Alhamdulillah... dengan belanja RM600.00 sahaja SLIP DISC berkurangan... Syukur Alhamdulillah...
Orang cakap... kita kena iktiar dahulu... InshaAllah... dengan kuasa Allah penyakir kita mampu dirawat...

Selasa, 20 Januari 2015

#KelasOnline - Vivix Dan Penyakit Kronik By Master Wan Zuriana

Kelas Online
Vivix Dan Penyakit Kronik 
by Master Wan Zuriana
19 Januari 2015
9.00 malam Hingga 10.00 malam


Jom ketahui Bagaimana Vivix Berjaya Merawat Penyakit Kronik. Perkongsian dari Master Wan Zuriana.

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum wbt...
Kelas malam ni bertajuk VIVIX dan penyakit kronik??


Pengenalan VIVIX
★ Vivix merupakan cecair yg mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol

★ Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi

Tahukah anda 2.6 juta rakyat malaysia menghidap diabetes atau pun kencing manis dan jumlah ini meningkat saban tahun? Jumlah yg rasanya tak patut dibanggakan.

Kes sakit kronik makin meningkat. Kumpul duit, buat bayar bil sakit. Walhal ada pilihan hidup tua dan sihat. Vivix Shaklee, ikhtiar termurah bagi elakkan risiko dan bantu merawat sakit kronik. 

Penyakit kronik yang paling popular dalam negara kita adalah diabetis dan juga obesiti. Sampaikan kerajaan usulkan ubah waktu operasi kedai makan 24 jam. Begitu terukkah habit pemakanan orang Malaysia?

Kalau org tanya apa produk paling bagus dan best dalam barisan supplemen shaklee semestinya ia adalah VIVIX


Ia ibarat tonik ajaib sebab mampu mengubati byk penyakit2 kronik dengan izin Allah jua. Just named it. Biasa utk sakit kronik/keadaan spt dibawah ini memang di syorkan VIVIX:-

- Kencing Manis
- Darah Tinggi, Kolestrol tinggi
- Stroke, Jantung
- Kanser
- Tibi
- Pesakit SLE
- Resdung, Allergi hidung
- Asma
- Anti penuaan (kecantikan)
- Perokok Tegar
- Gastrik
- Ulser Perut
- dll


*********************

Testimoni VIVIX >>
[9:17PM, 19/01/2015] ‪+60 14-232 1811‬: Haaa..tau tak vixix ni leh turunkan paras bacaan gula dlm darah?
[9:18PM, 19/01/2015] ‪+60 14-232 1811‬: Jiran dpan umah ni, bacaan dia 18, cuba amik vivix xsmpai sebulan turun ke paras 6

*********************


Manfaat VIVIX



Bagaimana vivix bertindak kepada pesakit2 kronik?

Manfaat Kesihatan Resveratrol. Resveratrol digunakan sebagai terapeutik dalam beberapa penyakit kronik.




Vivix adalah suplemen yang menembusi dan memperbaiki DNA. 

DNA adalah bahan asas dalam pembentukan sel. 
Maka apabila DNA telah dibaiki, sistem badan kembali pulih seperti waktu muda dan kembali pada keadaan asal yang sihat dan elok.

Peringatan!!!!
Saya cuba cari info tentang talasemia yee
Yg pasti Alfalfa dan Vitamin E tak boleh diambil oleh pesakit talasemia



Jom kita tengok secara detail bagaimana vivix merawat penyakit2 kronik ni


1. Memperbaiki Sel-Sel DNA

▪ Tahukah bahawa setiap hari hampir 1 juta sel-sel DNA rosak. Kerosakan berlaku secara langsung dan tidak langsung. 

~ Secara langsung seperti terdedah kepada radiasi (sebagai contoh semasa proses kimoterapi bagi pesakit kanser). 
~ Dan yang lebih parah adalah kerosakan secara tak langsung. Terdedah dengan radikal bebas, pencemaran dan makanan yang tidak sihat


2. Pengawalan Genetik

▪ Genetik adalah unik dan biasanya diwarisi dari ibu atau ayah. Ini juga akan menentukan jangka hayat dan juga berapa cepat kita menjadi tua. 

▪ Perasan tak ada yang umur 50an tapi kelihatan muda cantik macam 30an. Dan ada yang baru 30an tetapi nampak sungguh berumur. Ini berlaku kerana faktor genetik kita yang unik.

▪ Kandungan utama Vivix membantu mengawal genetik dan melambatkan proses penuaan. Bukan sahaja penuaan dari segi fizikal. Malahan penyakit yang disebabkan oleh faktor penuaan juga dapat dielakkan seperti cardiovascular disease, cancer, arthritis, cataracts, osteoporosis, type 2 diabetes, hypertension and Alzheimer's disease


3. Meningkatkan Tenaga Pada Tahap Sel Tenaga 

▪ tubuh manusia terhasil dari rantaian sel-sel di dalam badan. Semakin berumur, makin menurunlah tenaga yang dihasilkan. 

▪Jadi ramuan utama Vivix Shaklee akan meningkatkan tenaga dari tahap sel. Sel yang bertenaga akan menghasilkan tubuh yang sihat dan bertenaga.




Nampak too be good to be true kan? 1 botol utk hampir ke semua penyakit..which selalu orang kata mana ada produk mcm tu...uolls penah tak dipersoal mcm tu?
Kan..vivix ni produk yg paling istimewa dan paling cepat menampakkan kesan
Testimoni >>Contoh yg kena strok langsung tak leh berjalan, dh mula boleh menggerakkan otot2


Ni sedikit fakta mengenai vivix utk ibu mengandung dan menyusu




Testimoni VIVIX>>
Kanser Sembuh Dengan Vivix


Klik Gambar Untuk Baca Testimoni Vivix - Kanser Sembuh Dengan Vivix
Kisah Master Law Chu Hian


Ahad, 26 Oktober 2014

Artis/Aktor Kita Dan Shaklee - Sihat Bersama Shaklee

Fza nak Share ngan rakan-rakan diluar sana tentang HEBATNYA SHAKLEE. Sampai artis-artis kita pon turut terpengaruh. Siap ada yang MENGAMALKANNYA & MENJUAL. Setelah mengamalkannya, mereka share dengan kita kebaikan Shaklee. Hebat sungguh Shaklee ni...

Meh Fza sharekan sapa ARTIS yang Fza maksudkan...


 JASMIN HANI
Jasmin Hani Ketika Hamil
Mengamalkan ESP-Soy Protein Isolate Powder. 
Bagus Untuk Ibu Hamil Dan Bayi Dalam Kandungan.
Si Ibu Bertenaga Sepanjang Hari,
Kulit Ibu Cantik
Bayi Tak Jaundis (Kuning)


LEUNIEY - ISTERI KEPADA FAHMI CHE'MAT
Isteri Kepada Fahmi Penjaga Gol Bola Sepak - Leuniey
Leuniey Isteri Kepada Fahmi Penjaga Gol Bola Sepak Mengamalkan Set Kehamilan Semasa Pregnant. Lihat baby nye Comel Loteh kan...Kiyut Jer..


RITA RUDAINI







Rita Rudaini, mengamalkan VIVIX. Vivix bagus untuk Kesihatan Luaran dan Dalaman. Kulit Menjadi Cantik. Melambatkan Sistem Penuaan Kulit. 

Bila dah amalkan, Rita Rudaini pula menjual. Dia nak Sharekan Kebaikan Shaklee Kepada Semua. Kan Hebat Produk Shaklee ni. Rita Rudaini tak nak Cantik Sihat Sorang, so...dia sharelah Kebaikan Shaklee dengan Kita.


ASHRAF MUSLIM pon amalkan Shaklee. Tak Caya? Hurm.. boleh klik link ni http://youtu.be/Fb6hLg7VG-Y ....Selamat Menonton ye...


Selain daripada itu, AYU RAUDHAH pon ada amalkan VIVIX untuk KECANTIKAN LUAR & DALAMAN. Cun kan Ayu Raudhah tu....



Ahad, 6 Julai 2014

Promosi Vivix Julai 2014 dan Testimoni


Testimoni Vivix - rawat luka kencing manis



Promosi Vivix bulan Julai.. alahai.. rugi lah sapa2 yg abaikan promosi ni.. kalau diikutkan harganya Rm475... anda boleh dapat harga promosi dengan 1 belian.. rugi tahu.. Ayu Raudhah artis tu pon amal minum vivix tahu.. tu yg cun melecun.. kalu nk cun melecun macam Ayu Raudhah.. jom grab..!!




Mesti baca khasiat vivix ni

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung. 

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. 


Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.


Kebaikan Vivix Shaklee

* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

* Memelihara keseluruhan kesihatan

* Anti oksida yang sangat baik - awet muda

* Membantu anda merasa lebih bertenaga

* Mengurangkan risiko kanser

* Membantu pesakit diabetic

* Menguatkan sistem imun



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...